Opskriftsindex

Jeg har på det seneste leget lidt med layoutet på bloggen. Om I kan se en forskel eller ej, det ved jeg faktisk ikke helt. Det er nemlig bare en masse småting, som jeg har fået rettet.
Jeg føler dog efterhånden layoutet endelig passer helt til bloggen. Det er i hvert fald kun nogle få andre justeringer jeg pt synes mangler, men sådan vil det nok altid være ;)

Som en del af mit layout-justering vil jeg lige fremhæve mit opskriftsindex :) Jeg har nemlig ændret lidt derinde også, så nu er billederne helt store og firkantede, hvor de før var alt for små og havde rundede hjørner, som jeg ikke var så vild med. Nu føler jeg at mit index er meget mere visuelt og jeg håber det giver jer inspiration og lyst til at prøve nogle af opskrifterne :) I takt med at jeg har været inde og rette i layoutet på index’et har jeg fået blod på tanden til at tilføje endnu flere opskrifter på bloggen – måske I allerede har lagt mærke til det? ;)

På min menu-fane under opskrifter finder I de forskellige kategorier. Hvis I f.eks.vis trykker på “Desserter” kommer nedenstående side frem. Her kan I så føre musen henover billedet for at se navnet på opskriften. På tablet og mobil skal man tappe en enkelt gang på det billede man ønsker at få titlen på.

Som altid må I endelig giv lyd fra jer hvis I oplever fejl på min side, har ønsker til opskrifter eller hvad der ellers lige kunne være :)opskriftsindex

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

7 thoughts on “Opskriftsindex

  1. Super lækkert! Kan sagtens se forskel på layoutet generelt også – er vild med at det blevet lidt mere “råt” og ikke længere er så lyserødt :-)

  2. Jeg har et problem når jeg vil vælge fra aftensmad og ned i din opskrift kategorier ruller den hvor de forskellige kategorier op – jeg tror det er når man rammer overskriften på dit indlæg som ligger øverst :-) jeg syntes det er nogle rigtig gode opskrifter du ligger op men det er altså lidt nemmere at gå ind under kategorierne i stedet for at sidde og lede alle dine indlæg igennem ;-) Kan du hjælpe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *