Opskrifter, sjov og ballade

For et par måneder siden oprettede jeg en Facebook-side til bloggen. Her lægger jeg hver uge opskrifter op (nogle nye og andre gamle fra bloggen), billeder eller andet relevant op, hvor det er nemt og hurtigt at få et overblik :) Jeg forsøger så vidt muligt at gøre det så siden ikke bare er en reklame for bloggens indlæg eller en kopi af min Instagram-feed.

Hvis I har lyst til også at følge med derinde, så kan I bare trykke her eller på nedenstående billede, så kommer I direkte dertil :)

Nedenstående billede er fra dagens billede på facebook. Jeg har for nylig fået den lille killing, som jeg synes har så mange sjove ansigtsudtryk der passer på forskellige situationer ;)

Pelle2

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

One thought on “Opskrifter, sjov og ballade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *