Off topic: Reklamer på bloggen

Der kommer lige et hurtigt off-topic indlæg. Til min store skuffelse så jeg i dag, at der er reklamer på min blog. ØV! Jeg havde ellers været inde på forskellige basisblogs på bloggersdelight inden jeg skriftede herover for at sikre mig at der IKKE var reklamer. Jeg havde imidlertid glemt, at jeg har en ganske god reklameblocker på min browser og jeg derfor ikke ser reklamerne.
Hvis du ikke ser bloggen via Bloglovin’, vil jeg helt klart anbefale dig at installere en “Adblock”. Den jeg benytter mig af finder du lige her og fungerer i Chrome. Bruger du en anden browser, så søg bare på google :)

One Reply to “Off topic: Reklamer på bloggen”

  1. Sup, thank you for the terrific post, it is just a fabulous one.
    I’m sure that I have access to a number of friends and family which are thinking about reading this. Thanks!

Leave a Reply