Off topic: Har du set Fiona?

Note 06.09.13:
Min søster og hendes kæreste fandt Fiona i nat kl 3.40, da de gik rundt og kaldte på hende! :) Tak for jeres søde beskeder, det betyder virkelig meget at have så søde og hjælpsomme læsere TUSIND TAK! :)

Dette indlæg handler på ingen måder om kost, træning og sund livsstil, så er det slået fast ;)
Sagen er den at jeg er et kæmpe katte-menneske og det samme gør sig faktisk gældende for min familie også! Mine forældre har to katte, jeg har kat og min søster har kat. Og det er den sidstnævnte, Fiona hedder hun, som dette indlæg kommer til at handle om. Hun er nemlig stukket af hjemmefra og har ikke været hjemme siden tirsdag eftermiddag. Min søster bor i en lejlighed i Aarhus med en stor og lækker tilhørende gård. Fiona er to år gammel og har det sidste halve år fået lov til at lege rundt i gården og kommer altid tilbage efter en times tid eller to. Hun går normalt ikke langt væk og ved hvor hun bor. Tirsdag eftermiddag da hun har været ude et par timer kommer hun ikke hjem da min søster kalder. Min søster og hendes kæreste leder i hele gården i flere timer, men uden held. Situationen har desværre ikke ændret sig, vi kan stadig ikke finde hende. Jeg ledte indtil kl. 24.00 i går, min kæreste ledte midt om natten i en times tid og bagefter var min søster også ude og kigge. Væk er hun :( Vi har både i dag og i går hængt sedler op og efterlyst hende diverse steder. Mit sidste håb er derfor at nogle af jer læsere, som bor i mit område vil holde øjnene ekstra åbne og måske kigge i kældre og cykelskure? Vi frygter nemlig at hun er blevet lukket inde.
Både min søster og jeg bor i lejligheder i Aarhus på Frederiksbjerg ved Pauls Kirken (Odensegade/Bruunsgade).

2013-07-14 11.05.14

Signalement af Fiona:
Fiona er 2 år gammel, og er en stor kat af racen Maine Coon. Hun er langhåret med røde striber. Hendes trædepuder er både lyserøde og sorte og så har hun en lidt speciel gang-art. Så umiddelbart er hun meget genkendelig.Hun er desværre ikke øremærket, men bærer et rødt halsbånd hvori min søster telefonnummer står.

 

Jeg giver en god findeløn hvis nogen kan hjælpe os med at finde hende! Vi savner hende og min søster og hendes kæreste er sønderknust.

Kontakt mig endelig hvis I har set hende, mit tlf. nr. er: 31 53 39 20

2013-07-13 20.05.39

<3 Tine

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

3 thoughts on “Off topic: Har du set Fiona?

  1. Årh, det er altså bare bestemt ikke sjovt når ens kat er løbet væk. Jeg holder et øje åbent, og ellers håber jeg at hun snart selv finder hjem.
    – og hvor er det en smuk kat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *