Nytårsforsæt – hvorfor dog ikke?

Det er den samme mølle hvert år. Der er tilhængerne af nytårsforsæt og så er der dem, som synes det er det mest åndssvage nogensinde. Men helt ærligt, så forstår jeg ikke den sidste gruppe. Hvorfor ikke hylde, at nogen mennesker finder et nyt år motiverende? Jeg synes altid man skal stræbe efter at blive bedre – om det så er på studiet, arbejdet, i sin træning, som ven eller familiemedlem. Og det nye år er netop en mulighed for at blive mindet om, at man gerne vil blive endnu bedre og samtidig er det jo en frisk start :)

Motivation-definition

Så i stedet for at irriteres over, at der er lidt flere mennesker end normalt i fitnesscenteret, hvad så med at glædes over at folk er kommet afsted? Hvis årsskiftet er med til at få dem i en sundere retning, så er det da fantastisk. At man så ikke selv motiveres af det – betyder vel ikke at disse folk skal nedgøres blot fordi at de finder det motiverende? Her tænker jeg særligt på de sociale medier, hvor jeg synes ikke altid at tonen er lige god omkring nytårsforsæt.

Er jeg mon den eneste, der har det sådan? Lad mig endelig høre jeres tanker – og især dem, der synes nytårsforsæt er åndssvage ;)

Og så rigtig godt nytår til jer søde læsere :)

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

4 thoughts on “Nytårsforsæt – hvorfor dog ikke?

  1. Ih hvor et skønt indlæg – kunne ikke være mere enig! Har netop selv udgivet et indlæg meget lig dit, så blev da helt glad for at se, at andre deler de samme tænker som mig selv :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *