Nyt look :)

Der trængte til at ske lidt nyt herinde og jeg har i den forbindelse taget udgangspunkt i det smukke efterår og ændret en hel del på bloggens udseende. Jeg var simpelthen blevet så træt af at det aldrig passede på mobilen og på andre tidspunkter. Det gør det heldigvis nu! :) Jeg har i den grad ladet mig inspirere af Stinna, da jeg har været smaskforelsket i layoutet (og selvfølgelig også alle de lækre opskrifter) på hendes blog.

Jeg håber I synes om det nye udseende og så må I endelig melde tilbage hvis der er noget I savner eller mangler i den forbindelse :)

IMG_0198

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

15 thoughts on “Nyt look :)

  • Har virkelig længe gerne ville have det ændret, så er skønt nu hvor jeg endelig fik det gjort! :) Og glæder mig at høre, at det også er rart for mine skønne læsere :)

  • Tusind tak Danica :)
   Jeg er nu faktisk okay tilfreds med billedstørrelsen på min computer, men selvfølgelig træls hvis den bliver pixilille på en lille computer :/
   Og mht. sæsontema så var det lige det jeg havde i tankerne :)

 1. Det her er en af de bedste blogge jeg følger! Du inspirere og giver mig mange ider. TAK for det! Jeg er inde at tjekke hverdag – kan slet ikke lade være ;)
  Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *