Nyt look + opskrift-index

Jeg har været i gang med at lege lidt med bloggens udseende. Jeg er syg, så noget skal jeg jo få tiden til at gå med ;)

Hvis I ikke kan se min nye header, så prøv at trykke enten cmd+shift+R (Mac) eller Ctrl+F5 (Windows).
cropped-header.jpg

 

Udover en ny header, så har jeg også samlet mine opskrifter, som I kan finde i menu-baren øverst. Håber det er blevet lidt mere overskueligt nu :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

9 thoughts on “Nyt look + opskrift-index

 1. Hej! Du er virkeligt den største inspiration. Kan du ikke skrive hvilke tider du spiser de forskellige måltider? Jeg er i tvivl om hvornår jeg senest kan spise min aftens snack. Og er det bedre at spise en aften snack eller slet ikke at spise en? :-)

  • Gør du? :) Det glæder mig virkelig at høre! Synes du er SÅ sej – du har virkelig inspireret mig. Når jeg presser mig selv til det yderste i træningscenteret, så er det altid piger som dig der popper op i mit hoved med besked om at det er den eneste vej til at nå i mål. Haha, håber du forstår hvad jeg mener og ikke synes det er alt for creepy! :D
   Jeg er lige ved at redigere lidt videre i opskrift-indexet, for kæresten synes ikke det var en særlig pæn løsning jeg havde fundet ;) Men i det mindste er det ikke længere så rodet :)

 2. Hello :-)
  Har du et program hvor du kan editere dine billeder ? Hvis ja, hvilket og hvilke kan du anbefale?
  Jeg er blank ang hvilke programmer man evt kan bruge… jeg har hørt en del bruger Adobe Photoshop elements, men vi hentede det ned som prøvepakning og selv kæresten kunne ikke finde rundt i det.
  Jeg forsøgte mig ikk men jeg vil vildt gerne have et godt program og kunne lægge tekst ind på div billeder..

  Tænkte du måske havde et bud?
  Mvh Miranda

  • Hej Miranda :)
   Jeg bruger primært photoshop til mine billeder, men jeg synes det er lidt besværligt og tager lang tid – til trods for at jeg har brugt det i et års tid… Jeg kender desværre ikke til andre lettere programmer, desværre :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *