Nyt layout

Jeg har rodet en del på bloggen – håber ikke det er noget I har oplevet alt for mange problemer med. Da jeg skiftede over til eget domæne, var der lidt småting rundt omkring som ikke virkede helt optimalt, bl.a. et søgefelt der ikke virkede og så manglede mit gamle opskriftsindex også. Sidst nævnte har taget forfærdelig lang tid at få lavet, da jeg manuelt har siddet og redigeret billederne i mine gamle opskrifter. Jeg er desværre ikke helt færdig endnu, men tæt på :) Opskrifterne kan I nu finde øverst i menuen eller ude i højre side, hvor de er inddelt efter kategorier :) Jeg har forsøgt at gøre det så nemt og enkelt som muligt, men hvis der er en opskrift I ikke kan finde, så prøv at søge efter den :)

Det er i øvrigt lidt sjovt, når man sådan gennemgår ens opskrifter, for hvor er det tydeligt så glad jeg er for søde sager og morgenmad! Jeg har derfor sat mig for at jeg vil begynde at lægge lidt salat-opskrifter ud, så det ikke kun pandekager I kan finde på bloggen ;)
Jeg håber I tager godt imod det nye layout og endelig sig til hvis der er noget, som ikke fungerer optimalt eller noget I savner/mangler.

 

Nedenfor kan I se de kategorier jeg indtil videre har lavet. Hvis I trykker på billederne kommet I direkte til oversigten indenfor den enkelte kategori.


foto-(1)
              morgenmad

 

desserter              sund-is

 

IMG_6297              sund-jul

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

10 thoughts on “Nyt layout

 1. Nej hvorfor har du ikke taget din seje header med?? Jeg må indrømme at jeg ikke kan lide din nye header, da den (for mig) minder lidt for meget om de der overskrifter man kan lave i Word :-( Synes du skulle overveje at tage den anden med! :-D Elskede også det gennemførte tema med “follow on bloglovin” knappen med appelsinen og kiwierne i headeren – det udstrålede noget sundt i mine øjne :-)
  Ellers er det da vildt fedt for dig at have fået dit eget domæne! Glæder mig til at læse med her også :-)

  • Hej Mette,
   tusind tak for din feedback, selvom den gjorde lidt ondt ;-) Jeg kan godt følge dig i dit udsagn om at headeren kunne minde om word-art – det havde jeg ikke selv tænkt på inden, hmmm… Jeg tror nu jeg beholder det som nu indtil videre. Så må jeg tænke på noget i stil med det gamle næste gang jeg leger med layoutet :)

   • Det var slet ikke ment som om den skulle gøre ondt overhovedet! Det var mere bare en kompliment til det andet layout (skrevet på en dum måde) og at jeg synes du skulle vide at den minder om Word Art for mig :-) Men jeg er helt vild med din blog så min feedback er også kun fordi jeg besøger den så mange gange om dagen, haha! :D

    • Arj, du skal altså ikke undskylde! :) Jeg gav dig faktisk bare ret, men havde ikke tænkt over, at den mindede om Word Art, før du skrev det..
     Men jeg skal nok prøve at tænke over det næste gang jeg laver layout, så det kommer til at passe godt sammen igen (:

 2. Hej Tine, det der rigtig pænt, selvom jeg nu også godt godt lide kiwierne :) Noget helt andet er, at de sidste par bogstaver i højre side forsvinder på min skærm, når jeg er på forsiden. Når jeg kligger ind i et indlæg er hele teksten med..

  • Tusind tak :)
   Hmmm, det lyder ike godt :( er det kun bogstaverne i headeren eller er det også hjertet og opskrifterne i siden den er gal med? Hvilket styresystem bruger du?
   Og mange tak for feedback’en! :)

 3. Hej Tine.
  Hvor er den blevet fin! Jeg elsker det nye layout.
  Super nem og overskuelig side du har dig.
  Tak for alt den gode inspiration både her og på instagram :-)

  • Iiiiih, SKØNT at høre! :) Jeg er nemlig selv blevet ret glad for det, men hvis ingen af mine søde læsere kunne lide det er jeg selvfølgelig villig til at ændre det, hehe ;)
   Og tak for de søde ord – de varmer helt vildt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *