Nykredit Invest Aarhus City Halvmarathon 2013

We did it! :) og tiden..

Tid

…den står vi lige og tjekker på billedet ;) 1 time 55 minutter og 15 sekunder. Det betyder at vi nåede to mål på denne smukke og solrige søndag: et styks halvmarathon overstået samt en tid på under 2 timer :)

Mine forældre stod og heppede på os omkring de 17 km og de var så søde at tage et par billeder, hvor vi er i fuld fart med kæmpe smil på :)

2

 

Jeg havde pulsur på turen og formåede på de knap to timer, at forbrænde 1618 kcal! Det synes jeg selv er ret imponerende! Normalt til fitness forbrænder jeg mellem 500-650 kcal på 55 minutter (inkl. opvarmning og udstrækning).

3

 

Og så kommer lige et sidste billede, hvor vi endelig er kommet i mål :)

4

Det er kun 9 uger siden, at Susan og jeg aftalte at vi skulle begynde at løbe sammen. Hun nævnte et livsmål om at løbe halvmarathon engang, men vi ville først lige prøve iFORM-løbet på 10 km. Og nu står vi her i dag :) Mit livsmål er at løbe et marathon, så det må være næste mål….

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

25 thoughts on “Nykredit Invest Aarhus City Halvmarathon 2013

 1. Wauw! Godt klaret :) Jeg er også lige meldt til mit første 10 km løb om en måned, og har store planer om et halv marathon og sidst men ikke mindst også en marathon :) Det ville være kronen på vværket!

  • Tusind tak! :)
   Jeg er lidt hooked på Odense marathon, skal bare lige overbevise min søde løbemakker om at vi godt kan ;) For jeg har ikke lyst til at gøre det uden hende. Det var simpelthen så fantastisk at have en makker ved sin side hele vejen :)

 2. Hold op, hvor er det sejt!
  Når man, som jeg, stadig kæmper med at løbe de 5 km uden stop, er det satme (undskyld sproget) imponerende at I løber 21 km, og så på den tid! Wow!

  • Mange tak! :)
   Meget af det er psykisk, prøv en dag at sætte tempoet ned og så bare løb det, tror godt du kan :) Farten kan altid komme senere, det vigtige er at få vist dig selv at du altså godt kan løbe det uden pause. Det hjalp i hvert fald for mig dengang jeg startede :) Tro på dig selv ;)

  • Tak :) og held og lykke med jeres halvmarathon-projekt! Glæd jer, det er en sjov distance :) Man når både at dø på den, men samtidig også få følelsen af at kunne blive ved og ved :)

  • Tak :)
   Jeg er helt enig med dig, synes stemningen var så fantastisk!
   København til september, hvilket løb er det? :) Jeg har kig på Odense marathon i september.. har bare lige en løbemakker der skal overbevises ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *