Ny løber?

Jeg har nogle gange en tendens til at glemme, hvor hårdt det egentlig var at begynde at løbe. Jeg har løbet i mange år (over 10 år) og ved godt, at efter en længere periode uden løb, så er det ekstra hårdt på de første ture. Men hvad hvis man starter HELT fra scratch?

Jeg følger lystigt med hos den smukke blogger bag Beautyjunkie. I går gik hun lidt væk fra hendes gængse emne og tog temaet som nystartet løber op. Og det ramte LIGE i mit læbeglade hjerte. Jeg synes hendes pointer er rigtig gode og hun har mange super fine råd.

“Jeg har ALDRIG, og når jeg siger aldrig, så mener jeg ALDRIG været god til at løbe! Min krop er simpelthen bygget til det – eller det har altid været min undskyldning…”

Sådan starter Cille hendes indlæg og det bedste ved det, synes jeg lige netop er hendes meget personlige beretning, hvor jeg er sikker på at mange kan nikke genkende til det. Derfor synes jeg selvfølgelig at I skulle have muligheden for at læse det og skrev derfor fluks til Cille om ikke jeg måtte låne hendes billeder, så jeg kunne linke til indlægget :) Det gav hun heldigvis lov til, men jeg synes nu hellere I skal skynde jer over og læse hendes egne ord! Indlægget finder I lige her.

Beautyjunkie 1

Så hvis du er typen, der bare ikke føler du er en løber, så kan det altså ændres! Der er håb forude og du er ikke alene :)

beautyjunkie 2

I mit kommentarfelt er I mere end velkomne til at dele hvordan I er startet ud med at løbe? Jeg synes det kunne være ret spændende at høre! :)

 

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

7 thoughts on “Ny løber?

 1. Har aldrig rigtig gjort mig så meget i løb, et par korte ture på 4-5 km var hvad det blev til. Men i efteråret besluttede jeg mig for at løbe Lillebælt halvmarathon! Jeg ville så gerne bevise for mig selv at jeg kunne løbe de 21,1 km og gøre det inden jeg blev 25! Jeg har derfor trænet en del op i løbet af vinteren og foråret, men desværre bøvlet meget med vabler på trods af nye løbesko, har derfor kombineret træningen med en del spinning. 2 uger inden løbet får jeg nye såler i skoene – og den sidste lange tur inden løbet blev vabelfri. Jeg havde svært ved at fornemme, hvordan løbet ville gå, så min målsætning var at løbe hele vejen, ingen stop! Jeg klarede det og tilmed på en tid der hed 2 t 3 min – var så stolt og glad under hele løbet! Jeg gør det gerne igen og er glad for at være startet med at løbe :-)

  • Hvor er du bare sej, Pernille! Jeg har faktisk også døjet en hel del med vabler tidligere. Men har købt nogle anti-blister sokker fra Nike og har ikke oplevet problemer siden :) Så jeg har troligt i de sidste to år kun løbet i den slags sokker :)
   Har du så planer om flere løb? ;)

   • Tak for godt råd mht. Vablerne! Det må jeg tjekke ud. :-)
    Vil gerne løbe ruten igen, og gøre det under 2 timer – det må være næste målsætning!
    Held og lykke med marathonet på søndag:-)

 2. Jeg startede foråret 2014 med at løbe. Var egentlig på vej ud for at ville gå en tur ud langs århusbugten afsluttet med træning i et udendørs træningsanlæg, og så fik jeg sådan en lyst til at løbe, så jeg bare løb…………… og løb ………..og løb. Jeg løb vel omkring 3,5 km uden pause, og det gik superfint. Herfra er det bare gået rigtig fint, og som motivation begyndte jeg så at forkæle mig selv med lidt løbetøj. I starten brugte jeg bare mit gamle træningstøj.

  nu har jeg løbet et års tid, og bruger det som mental glæde og styrke i hverdagen, og løber ca. 4 gange i ugen og er blevet rigtig glad for det. Jeg løber altid i naturen og tager trapperne i brug som step flere gange på min rute og laver intervaltræning. Enten løber jeg omkring 8-10 km eller også løber jeg en kortere tur afsluttet med træning i anlægget.

  smil Lene .0)
  http://justlove2ndhand.blogspot.dk/

  • Skønt at læse! Det er lige netop sådan løb skal og burde være! :) Det er den frihedsfornemmelse, som jeg personligt elsker ved løb!
   Tak for din kommentar, virkelig dejligt at læse om andre der også nyder det i så høj grad. Og god plan med at forkæle dig selv med løbetøj ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *