Nike roshe run

Selvom bloggen kører på laveste blus for tiden, så skal I da ikke snydes for den lille tradition jeg har haft herinde med at vise nyindkøbte Nike sko frem ;) Jeg har utrolig længe kigget på Nikes Roshe run model, men kunne ikke helt finde ud af hvad jeg syntes om den lidt fremtrædende sål. Så godt og vel et lille års tid efter er jeg nu fuldstændig skudt i modellen. Haha, det er virkelig typisk mig. Nogle gange skal jeg lige se tingene lidt an. Jeg har ovenikøbet skrevet to andre par (også roshe run) på min ønskeseddel… De er virkelig behagelige at have på, men jeg har udelukkende tænkt mig at bruge dem til at arbejde i (personlig træner) eller bruge dem som almindelige sneakers. Synes ikke de egner sig som træningssko :) Nike Roshe Run

nike-roshe-runJeg har købt mine sko i Sports master/Nike butikken i Bruuns galleri, hvor de koster 750 kr. Jeg har dem i str. 40 og bruger i almindelige sko 39-40.

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

One Reply to “Nike roshe run”

  1. I love nike, i got a few of nike which are special edition <3

Leave a Reply