Mit klædeskab: Sports bh’er

Der er tidligere spurgt ind til hvad jeg træner i. Jeg har defor bikset en lille gif sammen, hvor I kan se mine sports-bh’er.

q_w1by on Make A Gif, Animated Gifs

 

Den pink og den blå er fra H&M og bruges primært til styrketræning, da der ikke er så meget støtte i. Så er den mørkeblå fra Gina Tricot, den sorte er fra Casall og de tre hvide er fra hhv. Nike, PureLime og Newline.

 

P.s. Håber ikke der var nogle der fik kaffen galt i halsen over dette indlæg ;)

2 Replies to “Mit klædeskab: Sports bh’er”

  1. Hvilken en er du så gladest for? :)

    1. Det må nok være den fra Casall og så kommer Gina Tricot’s lige bagefter :) De giver begge god støtte og kan bruges til både high impact sport, som stepfit og løb, derudover sidder de pænt og man får ikke “hoppende” bryster ;)

Leave a Reply