Minihakker

En af de allerførste køkkenredskaber jeg købte da jeg flyttede hjemmefra var en stavblender. Den har ligesiden fulgt mig i tykt og tyndt og blevet transporteret op til kæresten, da vi ikke boede sammen og med hjem igen samme dag. Jeg er nemlig blevet dybt afhængig af den dertilhørende minihakker! Jeg blender tit skyr med frosne bær, laver bananis af frossen banan og lidt vand – ja jeg blender sågar mine proteinshakes deri, så de kan blive kolde med isterninger! Jeg bruger den altså dagligt, da jeg synes den er noget hurtigere at finde frem end min KitchenAid blender.

Hvor vil jeg så hen med dette indlæg om min kærlighed til minihakkeren? Jo ser I, i går aftes da jeg skulle blende frossen mango, jordbær og mælk så var jeg nok lidt for hård ved den og nedenstående skete:IMG_8466

Det er jo lidt af en katastrofe i mit køkken at miste mit mest brugte redskab. Så nu er spørgsmålet så hvad jeg nu gør? Her håber jeg I har nogle gode erfaringer I vil dele, for jeg kan ikke helt beslutte mig for hvad jeg skal gøre. Som jeg ser det er der tre mulighedern:

1. jeg kan bare købe et nyt stavblender-sæt (men hvilken én? Har ikke før set minihakkeren have så stort et volumen som min)

2. jeg kan beholde min stavblender, smide minihakkeren ud og købe en seperat minihakker. Har luret lidt på denne her fra Kenwood, men er den pengene værd?)

3. købe en foodprocessor (men hvad er forskellen på den og så en minihakker – har jeg overhovedet brug for en foodprocessor?)

 

I kan godt se det er noget af et dilemma jeg står med ;) Håber som sagt I har lyst til at dele lidt af jeres erfaringer med mig :)

 

28 Replies to “Minihakker”

 1. Du skal helt sikkert købe en bamix stavblender. Den er en virkelig kraftig motor og er rent faktisk beregnet til at knuse is i modsætning til de fleste andre stavblendere. Jeg har haft min bamixer i 2 år og bruger den dagligt uden problemer, og så er den super nem at rengøre i modsætning til en food processor… Jeg har dog ikke testet minihakkeren til bamix, skal det siges.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Åh det frister godtnok også! :) Den skulle være absurd lækker! Til min blenders forsvar vil jeg dog lige tilføje at jeg flyttede hjemmefra for 6 år siden, så den har også holdt til en hel del ;)

 2. Jeg har en Braun stavblender mage til din, og jeg er også rigtig glad for den (bruger den også dagligt) … jeg bruger kun minihakkeren til nødder, men det høje “glas” der fulgte med, det bruger jeg til mine smoothies osv. Hvis du gerne vil beholde din stavblender så prøv at Google og se om du kan købe minihakkeren for sig selv, eller spørg i din lokale isenkræmmer :-)

  http://www.larseniform.blogspot.com

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Der er mange som skriver jeg kan købe den som reservedel, så tror jeg at jeg vil prøve i første omgang :)

 3. Jeg er ret sikker på, at du kan bare kan købe minihakkeren som en reservedel – Borgportens isenkram (mener jeg, at den hedder) på Åboulevarden overfor Magasin er rigtig god til at skaffe reservedele hjem :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tak for tippet, det må jeg lige se på :)

 4. Køb en Vitamix blender – den går i hvert fald ikke lige i stykker, men måske gør din økonomi ;-) hæhæ

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Av, ja det tror jeg også den ville gøre :D haha.. men sikke en lækker sag!

 5. Jeg er helt enig med Sofie – Bamix stavblenderen er virkelig værd at smide penge efter. Den vandt desuden testen på Politiken: http://politiken.dk/tjek/test/ECE1520426/dyr-stavblender-er-suveraen-vinder/

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Har også tidligere hørt fantastiske ting om Bamix, åh ha.. det må vist være drømmescenariet :)

 6. Bamix Superbox – så har du ALT… stavblender, foodprocesser, minihakker osv. Den klarer alt og så behøver du ikke andet, min bedste investering EVER!!! http://gourmand.dk/stor-test-af-bamix-superbox/

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Savle, savle! Den ser jo bare SÅ fantastisk ud! Kan slet ikke få den ud af hovedet igen! Men lidt dyr :(

 7. Jeg synes da helt klart at du skal tjekke om du ikke bare kan købe en ny minihakker, når stavblenderen jo stadig virker. Så sparer du også nogle penge! :-)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Ja, på det punkter er jeg også stadig jyde, hihi :) Måske jeg bare skulle købe reservedelen og vente med et dyrere alternativ til jule-ønsker ;)

 8. Jeg har den der fra Kenwood og den er sindsygt god – men også lidt stor.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Er det den jeg linkede til? :)
   Hvis du skulle købe en nu, ville du så vælge den samme?

 9. man kan købe reservedele et sted ude i Viby til dem :) Spørg i en isenkram :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Det vil jeg prøve, tak for tippet! :)

 10. Man kan købe skålen separat. Det har jeg selv gjort et par gange.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   kan man? :) Det må jeg kigge efter og så kan jeg overveje nogle af de lidt dyrere alternativer til jul ;)

 11. Lige for tiden kan man samle guldmærker, hvis man køber ind i Føtex, Bilka og Salling, og med dem kan man købe en
  for kun 230 kr med 40 guldmærker! Jeg er meget tilfreds med min, og den er fra mærket Grundig som har lavet en Premium Line! Vildt fedt efter min mening :-) se mere her: http://www.dsguld.dk/24072013/products.html

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Ja det var ikke dyrt, det vil jeg bestemt overveje! :) Tak for inputtet!

 12. Du har sikkert allerede købt, men mit bedste bud er at købe en af samme slags igen :) Jeg har den også, og den er genial til alt :D

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Det har jeg faktisk ikke endnu, da jeg simpelthen ikke kan beslutte mig :)

 13. Jeg har både en bamix stavblender med minihakker OG en vitamix blender, jeg elsker beggedele, men vil sige at det er bamix, der bliver hevet frem, når det er mindre og mindre krævende opgaver, fordi jeg biller mig ind, at den er hurtigere at rengøre.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Åh, gad godt at se resten af dit køkkeninventar!! :D
   Tak for dit indput :)

 14. Helt klart en Bamix. Meget kraftigere og kan bruges til ALT.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Den er også skrevet på min ønskeliste nu ;)

Leave a Reply