Minihakker

En af de allerførste køkkenredskaber jeg købte da jeg flyttede hjemmefra var en stavblender. Den har ligesiden fulgt mig i tykt og tyndt og blevet transporteret op til kæresten, da vi ikke boede sammen og med hjem igen samme dag. Jeg er nemlig blevet dybt afhængig af den dertilhørende minihakker! Jeg blender tit skyr med frosne bær, laver bananis af frossen banan og lidt vand – ja jeg blender sågar mine proteinshakes deri, så de kan blive kolde med isterninger! Jeg bruger den altså dagligt, da jeg synes den er noget hurtigere at finde frem end min KitchenAid blender.

Hvor vil jeg så hen med dette indlæg om min kærlighed til minihakkeren? Jo ser I, i går aftes da jeg skulle blende frossen mango, jordbær og mælk så var jeg nok lidt for hård ved den og nedenstående skete:IMG_8466

Det er jo lidt af en katastrofe i mit køkken at miste mit mest brugte redskab. Så nu er spørgsmålet så hvad jeg nu gør? Her håber jeg I har nogle gode erfaringer I vil dele, for jeg kan ikke helt beslutte mig for hvad jeg skal gøre. Som jeg ser det er der tre mulighedern:

1. jeg kan bare købe et nyt stavblender-sæt (men hvilken én? Har ikke før set minihakkeren have så stort et volumen som min)

2. jeg kan beholde min stavblender, smide minihakkeren ud og købe en seperat minihakker. Har luret lidt på denne her fra Kenwood, men er den pengene værd?)

3. købe en foodprocessor (men hvad er forskellen på den og så en minihakker – har jeg overhovedet brug for en foodprocessor?)

 

I kan godt se det er noget af et dilemma jeg står med ;) Håber som sagt I har lyst til at dele lidt af jeres erfaringer med mig :)

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

28 thoughts on “Minihakker

  1. Du skal helt sikkert købe en bamix stavblender. Den er en virkelig kraftig motor og er rent faktisk beregnet til at knuse is i modsætning til de fleste andre stavblendere. Jeg har haft min bamixer i 2 år og bruger den dagligt uden problemer, og så er den super nem at rengøre i modsætning til en food processor… Jeg har dog ikke testet minihakkeren til bamix, skal det siges.

    • Åh det frister godtnok også! :) Den skulle være absurd lækker! Til min blenders forsvar vil jeg dog lige tilføje at jeg flyttede hjemmefra for 6 år siden, så den har også holdt til en hel del ;)

  2. Jeg har en Braun stavblender mage til din, og jeg er også rigtig glad for den (bruger den også dagligt) … jeg bruger kun minihakkeren til nødder, men det høje “glas” der fulgte med, det bruger jeg til mine smoothies osv. Hvis du gerne vil beholde din stavblender så prøv at Google og se om du kan købe minihakkeren for sig selv, eller spørg i din lokale isenkræmmer :-)

    http://www.larseniform.blogspot.com

  3. Jeg er ret sikker på, at du kan bare kan købe minihakkeren som en reservedel – Borgportens isenkram (mener jeg, at den hedder) på Åboulevarden overfor Magasin er rigtig god til at skaffe reservedele hjem :)

    • Ja, på det punkter er jeg også stadig jyde, hihi :) Måske jeg bare skulle købe reservedelen og vente med et dyrere alternativ til jule-ønsker ;)

  4. Jeg har både en bamix stavblender med minihakker OG en vitamix blender, jeg elsker beggedele, men vil sige at det er bamix, der bliver hevet frem, når det er mindre og mindre krævende opgaver, fordi jeg biller mig ind, at den er hurtigere at rengøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *