Min løbestil {video}

På min løbetur i går kom jeg til at tænke på hvordan jeg egentlig er som løber. Det kunne være enormt interessant at komme til en sportsfysioterapeut, som kunne analysere mit løb og komme med gode råd til optimering af løbestilen. Indtil jeg er kommet videre med den idé, så kan I se en video, hvor jeg fortæller mine egne tanker om min løbestil og mig som løber.
Jeg beklager at lydkvaliteten svinger lidt, men det blæste vist lidt.
Tryk blot på nedenstående billede for at se videoen :)

Har I mon tænkt over hvilken type løber I er?
Videoen er filmet med Canon Legria Mini, som er modtaget som gave med henblik på test.

4 Replies to “Min løbestil {video}”

 1. Jeg kan anbefale dig Ole Stougaard fra Multitesta.dk … jeg har to gange booket ham til løbeworkshops (på Sjælland) med veninder og kolleger, og det har været super godt. Hvis man ikke synes, at økonomien er til det så kan han analysere løbestilen via app’en Coach’s Eye. Man filmer med app’en … sender link til Ole Stougaard og så analyserer han videoen … jeg gjorde det på den måde sidste efterår :-) … her er linket http://www.multitesta.dk/ole/faa-evalueret-din-lobeteknik-via-coachmyvideo-eller-coachs-eye/
  Vi løber alle forskelligt, og nogle sværger til den ene løbeteknik, andre til en anden … jeg løber selv det man bredt kan kalde “natural running” … dvs. at jeg lander på midtfoden lige under kroppens tyngdepunkt, og jeg løber med en kadence på 180 skridt i minuttet. Det gør at jeg skåner mine knæ og akillessener :-) … jeg har også skiftet de traditionelle løbesko ud … så om sommeren løber jeg helst i et par sandaler, hvilket min fødder/tæer er rigtig glade for :-)

 2. Super god video Tine! Dejligt at se/høre du er bevidst om dit løb og det virker som om du ved hvad du skal arbejde med :-) Held og lykke med det! :-*

 3. Super interessant at høre om dine tanker og overvejelser omkring dit løb.
  Overvejer kraftigt at investere i et par 2XU kompressions tights, hvis de virkelig er så gode, som du siger, da jeg ofte synes jeg har trætte ben, pga. meget træning.

 4. Hej Tine.
  Har de næste par uger løbestilsanalyse som valgdag på fysioterapeut uddannelsen, hvor vi bla. analysere løbestile & hvordan man bedst muligt optimere sin løbestil. Måske fysioterapeut uddannelsen i Århus også tilbyder dette som valgfag – ellers er Aalborg en mulighed :)
  Vh C

Leave a Reply