Mandagsinspiration featuring Susan

Jeg var i går på strandbaren i Aarhus med Susan, hvor vi lå og fik en masse sol. Jeg havde mit kamera med og fik taget en masse smukke billeder. Et af mine yndlings blev nedenstående af Susan, hvor jeg har sat et af hendes yndlingscitater på. Jeg synes Susan passer perfekt som mandagsinspiration, da hun virkelig har kæmpet en sej kamp! Hun har tabt sig 13 kg og står nu skarpt med en vægt, der klæder hende rigtig godt og hvor han har det meget bedre :) Hun er pt min allerstørste inspirationskilde – så håber I også kan blive inspireret! :)

susan

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Mandagsinspiration featuring Susan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *