Mandagsinspiration featuring Susan

Denne pige har I set en hel del til på min blog, men det er ikke en tilfældighed. Formålet med min blog har hele tiden været at inspirere og motivere mig selv til en sundere og mere aktiv livsstil og min allerstørste inspirationskilde er for tiden min skønne træningsmakker Susan! Hun har selv været igennem den kamp jeg for tiden kæmper, hun kender til det hårde dage og ved hvad der skal til. Det var i juletiden hun påbegyndte sit vægttab og har siden tabt 13 kg, det synes jeg er så imponerende og yderst motiverende! mandagsinspiration-feat-susan

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

4 thoughts on “Mandagsinspiration featuring Susan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *