Mandagsinspiration featuring Fit’n Run

Til denne uges mandagsinspiration har Camilla fra bloggen Fit’n Run været så sød at dele hendes billeder. Jeg synes Camilla er en rigtig sej pige, som er til kæmpe inspiration for mig. Som navnet på hendes blog også antyder, så elsker Camilla at løbe – og hun er hurtig! :) Jeg prøver virkelig ihærdigt at få nogle tider der minder om hendes, men det er desværre endnu ikke lykkes mig.

Camilla har desuden sat sig selv et mål til september – H.C. Andersen Marathon! Hvor sejt er det ikke lige? Jeg tror hun kommer til at klare den strålende og glæder mig til at følge med i hendes træning op til løbet.

mandagsinspiration-fitnrun

Tusind tak til Camilla for lån af billeder :) Hvis I trykker på nedenstående billede, så kommer I hen til hendes skønne blog:
IMG_1811

 

Leave a Reply