Mandagsinspiration featuring Anne Sofie

Jeg nåede desværre ikke at få dette indlæg op i går, men jeg har ellers glædet mig helt vildt til at præsentere jer for en utrolig sej pige. Hun hedder Anne Sofie og er 16 år. Jeg har flere gange trænet med hende og bliver imponeret hver gang. Hendes træningsglæde og -entusiasme stråler ud af hende og I kan tro det smitter! :) Anne Sofie er i topform og bomstærk, men har en utrolig jordnær og ærlig tilgang til hele sundhedsræset. Jeg synes det er meget inspirerende, at møde en pige som på bedste vis formår at få træning og gymnasieliv til at gå op i en højere enhed, hvor der både er plads til hårde styrketræningspas samtidig med familie, venner, fester og lektier.

Selvom det ikke er mandag så vil jeg nu alligevel ønske jer alle en rigtig skøn uge og håber I får det bedste ud af den :)

mandagsinspiration-03.09.13

Tusind tak til Anne Sofie fordi hun havde lyst til at stå model til denne uges mandagsinspiration! Jeg synes I skal tage et smut forbi hendes blog, hvor jeg er sikker på I finder masser af inspiration til lækre opskrifter og en sundere livsstil.
Tryk blot på nedenstående billede, så kommer i direkte derover :)

annesofie

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Mandagsinspiration featuring Anne Sofie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *