Mandagsinspiration

Til denne mandagsinspiration har min skønne veninde Trine bidraget med billeder og hendes yndlingscitater, hvor jeg så har fået lov til at lege lidt med opsætningen :) Jeg synes virkelig Trine har fundet nogle gode citater, som rammer spot on!

Trine er så heldig at skulle til New Zealand det næste halve års tid – og jeg er død misundelig. Jeg har selv boet dernede et år og anser det faktisk som mit andet hjem. Det var dernede jeg for alvor fik øjnene op for løb, mountain biking, cykling, svømning, dykning og andre undendørsaktiviteter, hvilket jeg også håber Trine får rig mulighed for. Jeg giver Trine et kæmpe kram i morgen og med et på gensyn med på vejen, så håber jeg at hun får den mest fantastiske oplevelse nogensinde! Savnet det bliver hun, men nu har hun jo heldigvis en blog, så jeg kan følge lidt med hjemmefra Danmark af ;) –-i-modgang-er-det-vigtigt It's-a-slow-process,-but-quitting-won't-speed-it-up-Even-if-you're-on-the-right-track,-you'll-get-run-over-if-you-just-sit-there yet-tomorrow-is-to-often-a-repetion-of-todayEverything-starts-as-a-dream,-you-just-gotta-make-it-a-goalTrine-theodora

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

9 thoughts on “Mandagsinspiration

 1. Pingback: Need some inspiration? | TRINETHEODORA

 2. Kære Tine.
  Jeg ELSKER din blog, men jeg må simpelthen sige, at jeg krymper tæer, hver mandag når du poster “mandags inspiration”. Billeder fremkalder minder fra den gang jeg gik i 7. klasse, og veninder stod og tog billeder af mig, imens jeg prøvede at lave model poseringer. Jeg synes billederne er så pinligt falske, at det halve kunne være nok. Du må ikke tage dette som en kritik af dig eller din blog, men disse posts synes jeg desværre ødelægger din ellers fantastisk blog. Undskyld for de hårde ord, jeg mener dem ikke ondt, og måske er det kun mig der har det sådan….

  • Hej A,
   Tusind tak for din kommentar, selvom det nu var lidt af en mavepustende kommentar at få – og av hvor har den faktisk gjort ondt og naget mig de meste af natten.
   Jeg har aldrig selv været hende der har stået og fået taget de billeder du refererer til i 7. klasse, tværtimod har jeg altid undgået kameraet. Da jeg så fik bloggen tog jeg en beslutning om at den ikke skulle være en anonym blog. Jeg ved godt at jeg hverken er mega fotogen, har nogen modelkrop eller er perfekt – og det er faktisk derfor at jeg synes det er så vigtigt at jeg selv som person er repræsenteret på min blog. At mine billeder så deciderede er pinlige, det håber jeg ikke at alle mine andre læsere også synes, for så stopper jeg faktisk med at blogge om fitness, for så kan jeg ikke længere bidrage med det jeg synes er vigtigt indenfor denne verden – ærlighed og troværdighed. Jeg synes dagligt vi bliver bombarderet med billeder af hvordan vi skal se ud og jeg håber at min blog kan bidrage til at være et modspil.
   Så jeg håber at du blot vil springe mandagene over på min blog, for jeg har nu tænkt mig at fortsætte med mandagsinspiration til trods for din kommentar.
   Kærlig hilsen
   Tine

   • Jeg er i hvert fald ikke enig med A’s besked – jeg synes faktisk, at dine mandags inspirations indlæg er blevet endnu bedre efter du selv laver billederne. Så klap på skulderen for det store arbejde med dem ift. at hente dem ned fra nettet! :) ..

     • Jeg bliver nødt til lige at blande mig. Tine, du gør så godt et stykke arbejde med “Mandagsinspiration” og hele din blog generelt. Du laver så fine billeder, og jeg elsker at du gerne vil vise virkeligheden frem for et poleret, opstillet billede. For mig kan billeder, især på blogs, faktisk gå hen at blive alt for professionelle, og så står jeg af. Tøj, posering, lyssætning, location osv. behøver ikke altid være perfekt – slet ikke når man har så godt og vigtigt et budskab som du har.

 3. Kære Tine.
  Så hårdt mente jeg det slet ikke – skaleret ned, er mandags inspiration bare ikke min kop te, men det er jo dejligt at der er mange andre der nyder det! Du har en fantastisk blog med gode billeder og jeg nyder at læse med. Springer bare mandags inspirationen over ;-)
  Hav en dejlig dag!!
  Kærlig hilsen A

 4. Jeg er sådan en anelse enig med A, må jeg altså indrømme. For mig er det ikke selve billederne den er gal med (for det er jo i sandhed nogle smukke piger, du bruger som modeller), men teksten derpå. Jeg forstår det simpelthen ikke.. De der citater siger mig ingenting. For mig ville det være endnu mere inspirerede, hvis du blot postede billederne af dig selv og de fine piger. Sådan som I ser ud, er jo en motivationsfaktor i sig selv og meget inspirerende. Du gør selvfølgelig hvad du har lyst til, og jeg kan jo også blot springe de indlæg over. Det var bare et lille input. Og misforstå mig nu ikke, jeg synes virkelig at det er nogle fine billeder. Jeg ser dem ikke som falske og ser heller ikke noget problem i, at det ikke er piger med ‘traditionelle modelkroppe’.. Jeg bryder mig bare ikke om de der citater.

 5. Hej,

  kommenterer som oftest aldrig, men kort og godt; Elsker dine billeder. Er vild med at de er så ærlige og af flotte, naturlige, smilende piger! Citaterne er bare et plus. Gør præcis som du har lyst til! Det er din blog – husk det! Du propper ikke noget ned over hovedet på folk. Hvis man ikke kan lide hvad man ser, kan man heldigvis lade være at klikke sig herind.

  – Mange hilsner :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *