Mandagsinspiration

Kosten spiller simpelthen så stor en rolle, når det kommer til en sund og slank livsstil. Det er uden tvivl det punkt, som er min største svaghed ift. mit vægttab. Det er så vigtigt  at få alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler som kroppen har brug for, men samtidig have fokus på mængderne. For et vægttab kræver jo nu engang at kalorieindtaget er lavere end forbruget. For at det alt sammen skal gå op i en højere enhed, så er der også et psykisk element i det for mit vedkommende. Jeg er simpelthen “bange” for at blive sulten. Det gælder især på dage, hvor jeg ved ,at jeg skal yde ekstra i træningscenteret eller i skoven sammen med mine løbesko. Pointen med den ekstra træning forsvinder dog lidt, når det bare betyder, at jeg spiser mere inden. Desuden er det ikke min krop der råber efter maden, det er min hjerne.

Nu var det egentlig mandagsinspiration jeg kom fra, men som I nok kan læse, så kæmper jeg selv med motivationen omkring min kost. Jeg har derfor lavet en lille collage med nogle af de billeder jeg har taget i forbindelse med kostomlægningen. Det motiverer mig at se hvor lækkert sundt mad er og så synes jeg citatet er spot on. 16.09.13

6 Replies to “Mandagsinspiration”

 1. Havde akkurat samme problem med, at man får spist for meget de dage man træner.
  For at undgå denne overspisning ifbm. træningsdagene har jeg haft MEGA stor fornøjelse af at bruge app’en: kaloritæller (ShapeUp).
  Det kræver selvfølgelig lidt tilvænning, men når først det er blevet rutine kommer der heldigvis belønningen i vægttab. Den gjorde en verden til forskel på mit vægttab.

  Keep up the good spirit :)
  /Mette

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tak for det gode råd! :)
   Jeg har selv tidligere prøvet app’en. Det fungerede desværre ikke så godt for mig. Jeg blev lidt irriteret over, at man ikke altid kunne regne med det præcise antal kcal, som den regnede sig frem til og så synes jeg det var lidt besværligt. Men har virkelig hørt mange positive tilbagemeldinger som din, så virkelig fedt at det har virket så godt for dig!! :)

 2. Åhr jeg har det på nøjagtig samme måde som dig. Har været i gang med et vægttab i 9 måneder nu. Og selvom det er nu jeg burde sætte slutspurten ind, så har jeg simpelthen så svært ved at få smidt de sidste 10 kilo. Træning kan jeg sagtens komme afsted til, men maden driller det med at spise helt efter bogen. Man må bare gøre sit bedste. :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Der er aldrig nogen der har sagt det vil være nemt, men jeg er sikker på vi kommer til at synes det var det hele værd når vi står på den anden side! :) Så det gælder bare om at hænge i og gøre sit bedste! Held og lykke med det sidste, synes det er sejt du har været i gang så længe!

 3. Ih bliver da helt sulten af at se dine flotte billeder :)

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hvor er du sød :)

Leave a Reply