Mandagsinspiration

Denne uges mandagsinspiration tager udgangspunkt i nogle billeder som min træningsmakker har taget af mig i sidste uge. Jeg nyder virkelig at det er blevet sommer i Danmark, at det er muligt at rende rundt i shorts og t-shirt og at der er så mange muligheder for udendørstræning. Min eneste klage er dog at vejret i går faktisk næsten var FOR varmt, min planlagte løbetur på 16 km blev derfor byttet ud med en tur i fitnesscenteret sidst på eftermiddagen. Jeg turde simpelthen ikke løbe så langt i den varme uden væske! Jeg køber derfor et vandbælte (eller hvad sådan et nu hedder?) i dag, for jeg er optimistisk og tror på at vejret holder i lidt tid endnu :)
Har jeres træningsrutiner og planer ændret sig på grund af varmen? :)

mandagsinspiration-05.08.13

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

8 thoughts on “Mandagsinspiration

  1. Hvor ser du bare godt ud! Elsker at følge med i din udvikling…så sejt og motiverende! Har lige et spørgsmål; hvor hurtigt løber du de 16 km? :)

    • Tusind tak! :) sidst løb jeg 16 på omkring 1 time og 35 minutter.. Jeg er ikke så god til at presse mig selv på tiden når jeg løber alene. Når jeg løber langdistance alene er mit fokus oftest på at nyde naturen, omgivelserne og musikken og bare slappe af :) Det er ren terapi næsten, hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *