Mandagsinspiration

Denne mandagsinspiration er lidt anderledes, men håber I alligevel kan blive motiveret og inspireret :)
Jeg bliver selv meget motiveret af de forskellige billeder, som findes på diverse Tumblr-sider, men nogengange kan jeg også godt blive lidt opgivende og trist af at se på dem, for sådan kommer jeg aldrig til at se ud. Det er simpelthen ikke realistisk for mig. Samtidig er det nok egentlig heller ikke mit mål, når det kommer til stykket. Jeg er simpelthen ikke klar på at opgive så meget, som det ville kræve for mig at nå dertil, hvor de er. I stedet er mit mål at få det godt i min egen krop, at undgå migræne og have energi og overskud i min hverdag. Selvfølgelig vil jeg også gerne, som de fleste andre kvinder, have en både slank og veltrænet krop, men ikke for enhver pris.
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre lidt fra jer – hvad ønsker I at opnå gennem træning og en sund livsstil? :)

mandag

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

26 thoughts on “Mandagsinspiration

 1. SÅ meget federe med personlige motivationsbilleder, end at man falder over de samme billeder på tumblr, insta og blogs. Thumps up herfra. Glæder mig til at se mere af den slags fremover :)

  • Aaww, hvor er du sød – tusind tak for din respons :) Det er lidt grænseoverskridende at putte så mange billeder af sig selv op, men jeg ønsker ikke at min blog skal være en “anonym” blog – så der er ikke rigtig nogen vej udenom så, hehe ;)

 2. Fede og flotte motivationsbilleder!! Keep postin’
  Som der står i et af dem… Så holder jeg på ‘strive for progress not perfection’ (: Uanset hvor fit man så bliver.. Så kan det ALTID blive bedre på en eller anden måde!

  • Tusind tak! Med den gode respons jeg har fået, så tror jeg det er noget jeg vil tilstræbe at komme med fremover :)
   Ja – generelt tror jeg det er rigtig sundt i livet at tænke på fremskridt fremfor perfektion – ellers tror jeg simpelthen man kommer til at opleve for mange nederlag istedet for at glæde sig over hvor langt man er kommet :)

 3. Jeg ønsker at opnå en veltrænnet krop på ydersiden, og en “velplejet” krop indvendigt som har det godt. Samtidig ønsker jeg ved at leve sundt at passe på min krop i mange over, og udnytte den energi og overskud jeg får ved at holde mig i form og spise sundt.
  Derudover er min træning også et fristed for mig, hvor jeg har mulighed for at koble af fra skole og arbejde og bare være i nuet, hvilket har en stor betydning for mig, da jeg let stresser og bekymre mig om alt for meget.
  Jeg har selv været igennem et drastisk vægttab, og herigennem har jeg lært mig selv at kende på en helt anden måde, og samtidig fået mere mod på livet og min selvtillid er også blevet sparket i vejret, så det har en stor betydning for mig overordnet, men også helt ned i dagligdagens gøremål, hvis du forstår? :)

  Ps. dejlig og inspirerende blog du har ;)

  • God pointe med at træning også hjælper til at være i nuet og afstresse. Den er også ekstrem vigtig for mig :)
   Hvor er der bare sejt at du har formået et drastisk vægttab – og kan godt forestille mig at man skal lære sig selv at kende på en ny måde efterfølgende. Det må være både utrolig spændende, men også lidt skræmmende?

   Tak for de søde ord og fordi du havde lyst til at fortælle om hvad du ønsker at opnå gennem træning og sund kost :)

  • Hej Camilla,
   Tusind tak! :)
   Jeg bruger photoshop – tror måske der findes et lidt lettere program til formålet, men det har jeg endnu ikke fundet :/

 4. Det er lidt sjovt at du skriver, at du aldrig kommer til at ligne en af de der piger fra billederne.

  Jeg lagde ud med at kigge på billederne inden jeg læste teksten og jeg tænkte faktisk at det var et af de helt almindelige motivationsbilleder pga den flotte veltrænede pige på billedene.

  Så et mandagskompliment herfra.

  /Stine – jernkvinde.blogspot.com

  • Hej Anne Sofie,
   Jeg har modtaget to shakere fra FitnessGuru, som begge er super gode :) Derudover kan jeg anbefale deres proteinbarer http://fitnessguru.se/shop/one-whey-bar-box med Chocolate Crips (jeg kan ikke lide den med Apple Pie, da jeg synes den blot smager af kanel).
   Derudover smager deres proteinpulver super godt :) Jeg har denne med Strawberry White Chocolate og denne med Chocolate Mint.
   Først nævnte type (whey) er bedst til bagning osv., hvorimod sidstnævnte (isolate) har højere proteinindhold.
   Det skal lige siges, at jeg har fået de forskellige produkter af Fitnessguru, men det gør jeg nu ikke mindre kritisk :)

 5. Du er så cool mussi og nyder at følge dig herinde.
  Og synes det er så fedt, at der kommer personlige billeder som inspiration på bloggen fremfor billeder, som så mange andre også kommer til at bruge. Keep going beauty. You’re doing a great job.

  P.S. Fik jeg sagt at jeg elsker din blog :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *