Madpandekage goes Bitz

Inden træningen i dag spiste jeg denne lækre madpandekage:

madpandekageOpskriften har jeg tyvstjålet fra Christian Bitz’s Facebook-side , eller nok nærmere idéen :)
Jeg brugte nemlig kun ét æg, hvor jeg slog det ud på en meget varm pande med en lille smule fedtstof. Herefter rørte jeg lidt rundt i ægget og slukkede for panden (men lod den stå på eftervarme). Da den var fast i det vendte jeg den lige en tur og så var den faktisk færdig :) Så som min kæreste så fint formulerede det, så er det altså ikke en pandekage, men bare et spejlæg…
På toppen har jeg puttet salat, rød peberfrugt og friskrevet parmesan. Jeg rullede min pandekage sammen da jeg spiste den, men det var bare knap så fotogent ;)

Fyldet kan varies på et utal af måder, det er bare fantasien og køleskabets indhold der sætter begrænsningerne. Christian Bitz havde både gulerødder, spidskål, peberfrugt, parmaskinke, parmesanost og lidt basilikum på sin. Han lavede dog også en noget større pandekage end jeg gjorde, hvor han brugte tre æg.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

4 thoughts on “Madpandekage goes Bitz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *