Madchallenge #1: Chokolademuffin

Gymbag har vi lavet en lille madchallenge, hvor det gælder om at kombinere tre ingredienser i en lækker ret. De tre ingredienser er: gulerod, banan og avocado.

Jeg var fra starten ret sikker på at jeg ville lave noget i den søde afdeling og gerne noget med kakaopulver. Jeg har jo været på Fyn og skal meget tidligt op i morgen, hvor jeg har fire arbejdsdage i København, tiden har derfor været lidt knap for mit vedkommende. Udfordringen blev derfor også meget tidsbegrænset for mig. Opskriften er derfor 1. forsøg og lavet ud fra hvad jeg havde i skabene som forhåbentlig passede sammen. Resultatet? En knap så fotogen chokomuffin.IMG_8461

Jeg må indrømme, at der bestemt er plads til forbedringer i opskriften, men en del af vores challenge kræver jo også at der kommer en opskrift ;) Og en katastrofe vil jeg altså ikke kalde dem, langt fra! Problemet er nok bare at mine muffins ikke smager af så meget.

Muffins (opskrift til 8 små muffins):

1 dl valnødder
2 modne bananer
2 æg
1 dl havregryn
1 revet gulerod
1 dl fuldkornshvedemel
1 spsk kakaopulver
1 spsk hørfrø
1 tsk bagepulver

1. Valnødderne blendes til mel.

2. Banan, havregryn og æg tilsættes og blendes.

3. I en skål blandes fuldkornshvedemel, kakaopulver, bagepulver og hørfrø.

4. Bananblandingen hældes over i skålen og der røres godt rundt.

5. Revet gulerod vendes i blandingen.

6. Blandingen hældes i muffinforme og bages i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter.

 

Topping (lidt stor portion):

1 moden avocado
1 moden banan
1 spsk kakaopulver
1 spsk proteinpulver (Chocolate Hazelnut)
1 dl skyr

1. Alle ingredienserne blendes.

2. Efter bedste evne smøres cremen på de afkølede muffins.

 

Det var så mit bud på hvordan man kan kombinere de tre ingredienser. Hvis I har mod på at kaste jer ud I vores challenge, så tag os endelig på instagram (@gymbagdk), smid et link hvis du har taget udfordringen op på din blog eller skriv en kommentar hvis du fik et lækkert/sjovt/kikset resultat! :)
Og hvis I vil se hvad mine søde bloggerkollegaer fandt på, så kan I se se det her:
Stinnas bud
Christines bud

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

3 thoughts on “Madchallenge #1: Chokolademuffin

  1. Pingback: Madchallenge #1 // Sund og nærende smoothie |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *