Løbsmålsætninger og nedtælling til voksenlivet

Jeg har brug for målsætninger når det kommer til træning. Det er den bedste form for motivation for mig :)

Efter at min far er begyndt at dele løbsinteresse med mig, så har vi haft mange snakke om hvad vores næste løb skal være. Grundet et større projekt til foråret, har vi (desværre) taget den beslutning, at vi ikke skal løbe CPH marathon i år. Det er jeg ret ærgerlig over, til gengæld så glæder jeg mig gevaldigt til at gå i gang med vores projekt. Endnu et far-datter projekt, men som bliver ret vildt, og jeg lover at komme ind på hvad det er, når lidt flere ting er faldet på plads.

Vores tanker kredser lige nu om Aarhus City Halvmarathon og om det vil være realistisk for min far at komme ned under 2 timer. Det tror jeg på det er :) Og beslutningen er også næsten taget. Jeg kunne dog også godt trænge til lidt flere målsætninger, da denne målsætning for mig ikke kræver så meget andet end at få kilometerne i benene inden løbet. Jeg kunne godt tænke mig at blive hurtigere på 10 km distancen – vil gerne prøve at ramme 50 minutter og allerhelst 45 :) Så jeg er gået i gang med at finde det løb, jeg skal træne op til :)  Har I mon nogle gode forslag?

Udover forårets projekt, så er der er del andre ting, jeg går og tæller ned til :) Ikke at jeg ikke nyder nu’et, men voksenlivet venter lige rundt om hjørnet for mig – og jeg glæder mig!

Første milepæl er der 5 dage til. Her starter jeg nemlig på mit speciale. I en virksomhed, hvor jeg skal møde op hver dag, ligesom et rigtigt “voksenjob” :) Det bliver simplethen for fedt! Dog har jeg lige en eksamen 2. november, hvilket er dagen efter specialestart, så det bliver dejligt at få overstået. I denne periode op til, går jeg derfor med en spænding ift. specialet og en nervøsitet omkring eksamen. Åh, jeg hader eksamener! Selvom jeg for længst har rundet 50 eksamener efter jeg gik ud af gymnasiet, så synes jeg stadig ikke helt jeg har vænnet mig til det.. Men sådan er det nok de fleste, der har det :)

Til sommer er jeg færdiguddannet. Det er enden på 6,5 års studiegang. Altså min ingeniøruddannelse tager kun 5,5 år, men jeg tog jo lige et år på handelshøjskolen, da jeg midt i min uddannelse blev i tvivl om jeg var på rette hylde. Det er jo ikke helt nemt, at beslutte sig for i hvilken retning man ønsker at gå de næste 40 år. Men jeg synes nu min uddannelse giver grobund for at åbne op for en masse på sigt. Og med det sagt, så er jeg virkelig klar til den allersidste nedtælling ift. studiet. Det bliver SÅ fedt at komme ud på arbejdsmarkedet og få brugt al den viden og de kompetencer, jeg igennem de sidste mange år efterhånden har fået tilegnet mig :)

eftera%cc%8arslob

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Løbsmålsætninger og nedtælling til voksenlivet

 1. Det lyder vil spændende med løbeprojekterne og hvor har du bare en mega sej far! Mine forældre har aldrig dyrket særlig meget sport, men er nu gået i gang med cirketræning tre gange om ugen, som de har holdt fast i i to mdr. Bruger også meget tid på at fortælle dem, hvor stolt jeg er, da jeg ved det kan være svært at ændre vaner i deres alder. Jeg selv kunne rigtig godt tænke mig at komme under 50 min på 10 km, men hænger fast i 52 – 55. Jeg kan pt løbe 5 km på lige over 25 min, men kan bare ikke komme under 25 :-| så hvis du har et godt løbeprogram eller tips til forbedring af tider, må du sindssygt gerne dele det på bloggen. :D har selv løbet to x Aarhus City og distancen er ok, men man vil jo gerne forbedre tiden hvert år. :D

  • Ja, han er virkelig sej :D
   Hvor er det fedt, at dine også er gået i gang med noget træning!
   Uh, det vil jeg da bestemt lige overveje at få strikket sammen, tak for forslaget :-)
   Har det på samme måde med halvmarathonet ;) Det er jo den oplagte mulighed for at træne specifikt imod at blive hurtigere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *