Løbesko til off-track,sne, slud og mudder

 

Som løber frygter jeg altid lidt vintersæsonen, da jeg ikke tør løbe udendørs hvis der er is på vejene. Og som mange nok husker, så havde vi sådan en vinter sidste år. Jeg fik næsten ikke løbet noget (kun i januar, da jeg var på New Zealand, hvor det jo var sommer), men en så lang løbepause er ikke hensigtsmæssig, når der er et marathon i maj. Jeg håber derfor at kunne få løbet så langt ind i vinteren som muligt, løbe på løbebånd de dage, hvor der er helt umuligt og på den måde minimere og måske helt undgå en løbepause! :) Det kunne være fantastisk! Jeg har rigtig svært ved at motivere mig selv til at løbe på løbebånd, da jeg kommer til at kede mig efter blot 5 minutter. Der er dog heldigvis nogle helt geniale løbe-hold i Fitness World på Nørreport, hvor der er 25 minutters interval-hold. Dem er jeg stor tilhænger af og har gået på de hold siden foråret.

 

Jeg har været så heldig at modtage et par Salomon løbesko (I kan finde dem lige her), som jeg tror jeg får stor glæde og gavn af i den kommende kolde og våde tid. De skulle være rigtig gode til at løbe i skoven, da sålen er noget grovere end almindelig løbesko og derfor er perfekt i ujævnt terræn. Jeg har desværre ikke haft mulighed for at teste dem på længere tur, men har prøvet at lege på stejle bakker, løbe lidt og lave nogle HIIT øvelser. Indtil videre har skoene virket rigtig gode! Jeg tror dog primært jeg kommer til at bruge dem på kortere ture når det bliver frost. Jeg har tidligere oplevet problemer med mine knæ eller fået store vabler pga. løbesko, som ikke er tilpasset min løbestil. Den risiko tør jeg ikke tage, men selvom jeg ikke har fået testet skoene på en løbetest, så virker de rigtig behagelige og jeg glæder mig til at kunne eksperimentere lidt mere med udfordrende løberuter i skoven! Min kæreste viste mig forleden nogle sjove ruter med mange bakker, hvor han normalt kører på mountainbike, jeg tror en løbetur med disse sko vil være SÅ hård og udfordrende for ben og balder – det skal jeg helt sikkert have afprøvet i efterårsferien! :)

Jeg har for sjov klippet en lille video sammen, hvor jeg løber, laver mountainclimbers og “nejer”. Skoene skred på intet tidspunkt og jeg havde et godt fodfæste ;)

 

Hvis I vil læse mere om skoene, så kan I finde dem via dette link. Er der mon nogle af jer læsere, som har Salomon løbesko? :)

// Indlægget er sponsoreret

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

5 thoughts on “Løbesko til off-track,sne, slud og mudder

 1. Det har også været min store skræk, at skulle glide og falde, når det er glat! For 3 år siden så jeg hos løbeshop.dk at de havde disse her: http://www.loebeshop.dk/anti-slip-pigge-til-lobesko.html og jeg købte et par …afprøvede dem 1. januar 2011, hvor der lå et tykt lag is på fortovene … jeg gled ikke en eneste gang, og det var en genial følelse, at kunne slappe af i kroppen selvom underlaget var ren is :-) … Jeg håber du bliver glad for dine sko uanset :-) … ellers kan anti-slip-piggene varmt anbefales :-)

  • Sikken god idé, det vidste jeg slet ikke fandtes! :) Hvad plejer du at gøre når det er glat – holde dig indendøre eller bruger du de såler? :)

   • Jeg tror, at der er mange der ikke kender til sålerne fra Løbeshop! Vejret skal være rigtig skidt før jeg bliver indendørs, så det er bare at trække sålerne udover skoene og så afsted :-) … de er geniale – intet mindre – og jeg er på ingen måde nervøs for at glide, når de er på, så derfor bliver løbeturen også afslappet :-)

 2. Jeg skal også snart have nye sko, og jeg har set lidt reklamer omkring de nye Salmon sko, så det kan godt tænkes at jeg snart skal nede og prøve de sko :-)
  Btw, det er en super fed video du har fået sat sammen og den er godt kilppet! :-)
  Ha en god søndag! :-)

  Smiles,
  Maia/http://fitskinnyandhealthy.wordpress.com/

  • Hvilke nogle sko løber du med nu? For hvis de passer dig godt og du ikke har problemer med dem, så vil jeg anbefale at finde samme model igen. Der er ikke noget værre end at få ødelagt sin løbetræning pga. nye sko, som ikke passer din løbestil 100%. Det er i hvertfald det jeg har erfaret. Til gengæld, så er disse sko geniale til at supplere med på de glatte dage og når jeg trænger til nye udfordringer :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *