Løbe-far

Hvis man har læst de få blogindlæg, jeg har skrevet det sidste års tid, så er man ikke i tvivl om at min far er begyndt at løbe. Jeg synes det er det fedeste, der længe er sket. De oplevelser vi har fået – og kommer til at få endnu flere af, er simpelthen så unikke.

Min far løber lidt langsommere end mig, men jeg vil til hver en tid hellere løbe i hans tempo og selskab, end at slå en PR.
Løb handler for mig om glæde og sjov.  Min fars entusiasme og spænding op til et løb er simpelthen det bedste. Det smitter helt vildt og noget af det jeg f.eks. husker bedst ved Aarhus City Halvmarathon er startfeltet. Her står han og hopper og danser, fordi stemningen er så god. Glæden lyser ud af øjnene og han kigger på mig og siger: “Er dét her ikke bare det FEDSTE?!”. Og jo, det er det absolut fedeste, for det sørgede han for at det var! :)

Så i en tid, hvor der er kæmpe fokus på målbare resultater, vil jeg gerne komme med en anden historie og syn på løb.

Jeg kan love jer for, at I kommer til at høre mange flere historie om team far og datter, for vi er kun lige begyndt. Og vi er selvfølgelig gået  i gang med at kigge efter hvad vores næste løb skal være ;)

På nedenstående billede ser I os to spændte løbere i vores “signature-pose”, haha. For et før-billede inden Aarhus City Halvmarathon skal I altså ikke snydes for. Det var i øvrigt en lidt blæsende dag, hvilket min fars hår så fint bevidner om…

IMG_1224

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

4 Replies to “Løbe-far”

  1. Hvor er I søde :) Det er rigtig dejligt at kunne dele det med sine forældre. Min mor og jeg svømmer sammen når vi kan komme til det, det er simpelthen så hyggeligt.
    Jeg er selv lige begyndt at løbe, jeg troede aldrig det skulle ske. Men nu er jeg blevet glad for det, så nu vil jeg da også se på dine gamle indlæg om løb.

  2. I er så seje og hvor er det sjovt, at du havde en hilsen med fra din far forleden ?, tænk min “gamle” chef

  3. I skal da læbe Run To The Beat i Struer :) Det er i september og man kan enten løbe 10km eller halvmarathon. Det er i smukke omgivelser, med DJ’s på ruten og afterparty med blandt andet Mads Langer :)

    Jeg elsker selv at løbe med min far. Det er simpelthen det bedste med sådan en løbemakker :)

  4. Så fedt!
    Min far er begyndt til yoga. Vi bor desværre for langt fra hinanden til at gøre det sammen ;) <3

Leave a Reply