Løbe-challenge

De som følger mig på Instagram har nok allerede set min nye challenge. Den er meget simpel og er resultatet af et ønske, jeg har haft i lang tid, men aldrig har taget mig sammen til. Mine løbetider har aldrig været særlig gode og jeg vil betegne mig selv som en langsom løber, der har prioriteret at kunne løbe langt fremfor hurtigt. Men efter jeg har fået mig en løbemakker med fart i benene, så bliver jeg altså nødt til at fokusere på den hastighed for at kunne følge med! Jeg har derfor målt en rute op, som er præcis 5 km og som jeg de næste to uger vil have stor fokus på. Min challenge går nemlig bare ud på at forbedre løbetiden så meget som overhovedet muligt! Jeg har på de sidste par løbeture forsøgt at presse mig selv og min hastighed og i morges løb jeg de 5 km på 24 minutter og 27 sekunder. Det bliver derfor udgangspunktet for min egen tid, jeg så skal forsøge at reducere. Jeg håber at kunne skære et par minutter af. Det kommer til at gøre ondt og kræve en del, men jeg synes ikke det lyder urealistisk.

Jeg har i de næste to uger tænkt mig at løbe 3-5 gange om ugen, hvor jeg vil kombinere interval-træning og almindelig løb. Min løbetræning kommer til at ske siddeløbende med min almindelige træning, men det har min krop været vant til i en længere periode. Der burde derfor ikke være risiko for overbelastninger i forbindelse med den udfordring, jeg har givet mig selv. Jeg er meget bevidst om, at hvis jeg øger min træningsmængde, så sker det stille og roligt. Jeg vil nemlig blive så vred på mig selv, hvis jeg endte med en overbelastningsskade og derfor skulle holde mig i ro. Det vil jo være et skræk-scenario ;-)

challenge

 

Er der nogle af jer, som er klar på min løbe-challenge? :) Skriv endelig hvis I er og del gerne jeres tider :) Jeg elsker at følge med.

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

4 thoughts on “Løbe-challenge

  1. Hej.
    Det lyder som en fed challeng, men jeg har ikke iphone eller andet til lige at måle op med eller tælle med når jeg løber, så tænkte på om du ville dele “dit” sted, hvor det passer med de fem km, så jeg kan give det et forsøg? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *