Løbe-challenge – hvordan gik det?

Jeg lavede jo for godt og vel to uger siden en lille løbe-challenge til mig selv og de af jer der havde lyst til at være med. Hvordan gik det så? Jeg fik skåret min tid ned til 23 minutter og 39 sekunder! :) Jeg er godt tilfreds – og har fået blod på tanden til at fortsætte med at presse mine løbetider. Især 5 km distancen synes jeg er rigtig sjov at lege med, da denne distance er lang nok til at jeg undervejs bliver nødt til at vurdere om jeg kan give mig mere og stadig holde hele turen. Derudover er det en overskuelig distance, som virkelig kan presse mig! Jeg har i hvertfald været helt smadret efterfølgende (på den gode måde!) :)

Hvordan gik den for de af jer der var med på den? :)
challenge

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

5 thoughts on “Løbe-challenge – hvordan gik det?

  1. Det lyder som en rigtig spændende udfordring. Og samtidig er det en rigtig god måde at forbedre sine tider på.

    Selv arbejder jeg på at løbe 5 km på 20 minutter eller derunder. Men der er stadig arbejde at lave før jeg når derned :-)

    Michael

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *