Løb om efteråret

Jeg er på mange måder helt vild med efteråret, da det er en vildt smuk og ikke mindst hyggelig årstid. At efteråret så langsomt bringer vinteren med sig, det kunne jeg godt have været foruden ;)
Som løber (ja, det er jeg faktisk begyndt at anse mig selv som værende igen! :D ), der synes jeg efteråret kan være lidt tricky ift. påklædningen. For efteråret er jo ikke en særlig stabil årstid for den ene dag er det dejlig lunt, den næste er der støvregn og dagen efter står den ned i lårfede stråler. Hvad endnu værre er når vejret er skizofrent og skifter fra solskin til regn uden varsel. Jeg tænkte derfor at det måske kunne være nyttigt for jer at høre mine overvejelser, erfaringer og løsninger til efterårspåklædningen til udendørsløb. Desuden håber jeg at I vil supplere med jeres bedste tips i kommentarfeltet :-)

Newline

I min efterårspåklædning er det typisk overkroppen jeg fokuserer på. Vejret er stadig så tilpas lunt, at jeg sagtens kan løbe i shorts, men får jeg for lidt tøj på overkroppen kommer jeg hurtigt til at fryse. Min løsninger er derfor lag på lag på overkroppen i kombination med et par shorts.

Newline-shorts

Så hvad har jeg på overkroppen? Yderst har jeg en tynd løbejakke som er både vind- og vandafvisende i et helt tyndt og svedtransporterende micromateriale. Den kombination fungerer rigtig godt for mig, for så kan jeg regulere de inderste lag ift. hvor varmt det er den pågældende dag.
Og hvad har jeg så på indenuden…

Løbejakke

To sek., skal lige lyne ned. Haha, kan her efterfølgende godt se at det er lidt kikset, men da vi var ude at tage billederne virkede det bare så pædagogisk at gøre det på den måde ;) Men altså, man skal jo ikke tage sig selv så selvhøjtideligt, så min pædagogiske fremgangsmåde får I alligevel ;)

dinsport

Jakke / Newline // Top/ Under Armour // Shorts / Newline

Den dag vi tog billederne var det simpelthen det smukkeste og dejligt varme efterårsvejr. Ovenstående var faktisk næsten for varmt. Men på en dag med fornuftig temperatur, så synes jeg det er virkelig behageligt blot at have en tanktop indenuder løbejakken. Tanktoppen jeg har på på billedet har jeg faktisk allerede vist jer tidligere i dette indlæg. Jeg har jo virkelig fået øjnene op for mærket Under Armour og derfra er toppen også. Den er simpelthen så lækker! Den sidder super godt og selvom den er lavet i sådan noget ribbet stof (hedder det det?) så er den virkelig god til træningen.

Er vejret koldere, så tager jeg typisk en langærmet trøje på i stedet for tanktoppen og er det meget koldt, så har jeg tanktoppen indenunder den langærmede eller en langærmet i uld.

Det her outfit er super når det stadig er lyst udenfor. Den blå farve gør man nemt bliver set, men ligeså snart mørket falder på, så bliver den blå farve altså sort! Heldigvis er der en lang refleks foran langs lynlåsen og to reflekser bagpå. Dog er det virkelig noget man som løber skal tænke over det næste stykke tid! Jeg løb i onsdags med den Århusianske løbeklub RunAar og der var det meget tydeligt at se hvor få der faktisk havde taget højde for mørket i deres påklædning. Til dels mig selv inklusiv. Jeg har derfor været i gang med at kigge på reflekser med lysdioder til om armen og lys på skoene.

Jeg har startet et samarbejde med den Århusianske webshop dinsport.dk og alt tøjet har jeg fået sponsoreret derfra (behøver vel ikke skrive at min mening og holdningen er min egen? Det tror jeg ikke I er i tvivl om). Tilmed er alt det jeg har på faktisk på tilbud nu :) Lige for tiden har jeg gang i en masse planlægning i forbindelse med Knæk Cancer 2014 og vil godt afsløre at de spiller en stor rolle i den forbindelse :) Så I kommer helt sikkert til at høre lidt mere om dem fremadrettet.

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Løb om efteråret

  1. Jeg har en regel om, at så snart der er under 14 grader, så skal bukserne være lange. Over 16 grader løber jeg med løbe-tshirt, og under med lange ærmer. Bliver det lidt koldere kommer der termoløbetrøje og termoløbebukser på, handsker og om morgenen eller aftenen også en refleksvest. Det ser dumt ud, men det er nu en god idé. Nu var det ikke i løbeøjemed, men kan af egen erfaring sige, at det altså ikke er morsomt at blive kørt ned af en bil, som ikke lige så dig komme (det var så på cykel, men det kan jo ske for alle).

    • Tusind tak for din kommentar, skønt at høre andres erfaringer og små regler :)
      Desuden giver jeg dig ret, det er bare en rigtig god idé med sådan en refleksvest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *