Lazy sunday

Jeg vågnede lidt for sent her til morgen. Gudskelov gjorde det samme sig gældende for dem jeg skulle have løbet med. Så ingen ko på isen :) Jeg har startet en lille løbeklub med nogle af de gamle venner fra min studietid på Ingeniørhøjskolen. Fordi det er hyggeligt og fordi jeg håber at holde kontakten med dem selvom vi alle står overfor forskellige og nye veje. I forhold til løbet, så kan jeg rent faktisk løbe 5 km igen, to til tre gange om ugen. Uden smerter, men med en dårlig kondi. Førstnævnte er jeg lykkelig over og sidstnævnte skal nok hurtigt komme. Jeg har faktisk slet ikke så travlt. Heller ikke selvom mit gps-ur kigger olmt op på mig for at fortælle, at en snegl netop overhalede mig. Lige nu nyder jeg mit løb og den frihed jeg føler ved det. Jeg har faktisk slet ikke lyst til at presse mig selv ud til metalsmag i munden og et par lunger der har svært ved at følge med. Så det er ret heldigt, for det må jeg slet ikke pga den gamle skade. Stille og roligt, en dag af gangen, aaah :)

Ud over løbeturen, som jeg missede, så har dagen stået på morgenmad i sengen efterfulgt af to afsnit af Breaking Bad i kærestens selskab. En fuldstændig stille og rolig, doven søndag formiddag, hvor det var regnen mod vinduerne der vækkede os. Da vi vågnede kiggede vi på hinanden fniste og blev enige om at vejret var helt perfekt. For når regnen står ned i lårfede stråler, så er det som om det er lidt mere legitimt at bruge dagen i nattøj og med uglet hår og så lidt for mange afsnit af en serie.

Jeg tror dog snart jeg hopper i et andet outfit. Løbeturen kalder og så har jeg første skoledag i morgen. Jeg er meget spændt og lidt nervøs :)

Madonnaliljer

I øvrigt, så har jeg et rigtig godt forslag til et hyggeligt søndags-projekt, hvis I står og mangler sådan et? :) I fredags lavede jeg nemlig lækre bounty barer med Stinna. Opskriften er utrolig nem, jeg har lagt den på min Facebook-side (tryk her for at komme direkte dertil).   Bounty

Håber I har en rigtig dejlig søndag :)

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

2 Replies to “Lazy sunday”

  1. Hej Tine! Super flotte billeder, hvilket kamera bruger du?

    1. Hej Cecilia :)
      Tusind tak. Det er et Canon eos 450d med et 50mm f/1.8ii objektiv :)

Leave a Reply