Lately on fitstagram

Jeg har nævnt det før, men jeg bruger altså Instagram utrolig meget! :)

Hvis I har en profil derinde, så skriv den endelig i kommentarfeltet for kunne rigtig godt tænkte mig at kigge forbi hos nogle af mine søde læsere :)

Jeg har lige samlet nogle billeder fra den seneste tid på min instagram. Jeg hedder fitinspirationdk derinde hvis I skulle have lyst til at kigge forbi

instagram

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

28 thoughts on “Lately on fitstagram

 1. Jeg har ikke kunnet finde dig derinde og fandt ud af, at det er fordi du stavede dit navn forkert. Så husk lige at få det ændret, så vi andre kan følge dig ;) Du tager mange fine/gode billeder! Jeg hedder selv “_strawberryblonde” :)

  • Det vil jeg keep in mind :) Jeg har ikke trænet den sidste uge pga sygdom, så nok også derfor der har været ekstra få på det seneste ;) Men skal afsted i aften, så må jeg lige huske det ;)

  • Tak fordi du læser med! :-) Din instagram ser rigtig fin ud med en god blanding af personlige og motiverende billeder – glæder mig til at følge dig derinde :)

 2. Følger dig allerede! Super dejlig blog – meget inspirerende og motiverende :-)

  Har selv en “blog” der efter 1 år endnu ikke er offentliggjort, men modet var ikke til det i starten, og nu hvor modet er der, er tiden der ikke og vil hellere vente lidt, end at gøre noget halvhjertet.

  Min instagram er: sannekobber

  • Hvor er du sød, mange tak :)
   Ej, det lyder virkelig spændende – skriv når/hvis du offentliggører den. Du har gjort mig helt nysgerrig :)

   Jeg følger dig derinde nu :)

 3. Hey! Vil bare lige sige tusind tak for en inspirerende blog. Jeg følger den dagligt, og har netop trykket follow på instagram – jeg selv hedder: justmecamilla :)

 4. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kan finde dig? Hmm?
  Men vil du ikke kommentere et af mine billede så jeg lige kan finde dig?
  linea131

  Taaak :*

  • Det er fordi jeg har ændret mit brugernavn derinde, så det nu passer til min nye webadresse :) Har lige rettet det i indlægget.
   Jeg har kommenteret på et af dine billeder, så håber jeg du kan finde mig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *