Konkurrencer

Konkurrencer er et fænomen, som man efterhånden finder på de fleste blogs rundt omkring. Det er bloggernes mulighed for at give lidt igen til de søde læsere og den tanke kan jeg rigtig godt lide. Mange virksomheder har dog også fået øjnene op for at det er en nem (og billig!) reklamesøjle og derfor er det lidt en hårfin balancegang at vurdere om en konkurrence skal på bloggen eller ej. Jeg har haft tre konkurrencer alt i alt i bloggens levetid, så min grænse er vist ikke hårfin, men snarere ret grov ;)

Jeg værner jo i høj grad om min blog og bruger årligt 1000 kr på at have den på eget webhotel, så I læsere ikke skal bebyrdes med diverse reklamer. Om det er at skyde sig selv i foden, tjo, det kan godt være… Jeg har fået mange tilbud om at tjene penge på bloggen ved enten at flytte til et bloggerfællesskab eller få reklamer på, men jeg synes det vil være at gå på kompromis med bloggen som den er pt. og derfor har jeg takket nej. Jeg vil dog ikke love at min blog aldrig får reklamer på. Jeg leger med tanken om at begynde at studere igen, så hvis det bliver en realitet vil jeg da synes det er lidt sjovere at have bloggen som fritidsjob end både at skulle arbejde, gå i skole og blogge. Men lad os nu se. Jeg har jo tidligere fint kunne få det hele til at fungere :) Og jeg vil fortsat gerne kunne stå indenfor 100% af alt det der sker på FITinspiration.dk, det har altid været mit vigtigste mål.

Det var lige et sidespor ift. emnet med konkurrencer – og så alligevel ikke. For jeg er nogle gange lidt splittet ift. dem, da de på mange måder også bare kan gå hen og blive reklame. Det er med andre ord ikke fordi jeg ikke værdsætter mine læsere, at der sjældent er konkurrencer, tværtimod. Jeg er utrolig ydmyg, stolt og glad over at der dagligt sidder mennesker på den anden side af skærmen, der har lyst til at kigge forbi min lille blog :) Så tusind tak for det!

Og hele denne lange smøre om konkurrencer og reklamer ender selvfølgelig ud i en lille konkurrence jeg har kørerende. Dårligt salgstrick, hva? ;) Tanken bag konkurrencen synes jeg dog I skal høre. Løb er jo næsten blevet hver mands lille fritidshobby. Måske generaliserer jeg fordi jeg pga. min skade lægger ekstra meget mærke til de af mine venner der er begyndt at løbe, men der er nu noget om snakken :)
Jeg er i den forbindelse blevet kontaktet af Sparta, som er en Københavnsk løbeklub, der bl.a. står bag CPH Marathon. De har arrangeret et 10 km kvindeløb, der kommer til at foregå på søndag. Her har jeg så fået lov til, helt ekstraordinært, at cykle med en pressevest og filme Susan og Trine hele turen. Jeg tror det bliver vildt sjovt og derfor spurgte jeg Sparta om ikke jeg måtte høre et par læsere om de vil være med til at løbe. Det synes de var en god idé og jeg har fået lov til at udlodde fire billetter. Om de heldige vindere så har lyst til at løbe sammen med mig på cykel, drikke champagne og spise jordbær med mig efter deres løb eller bare gerne vil løbe det helt selv, det er jo op til dem :) Tilbuddet er i hvertfald åbent :) Og konkurrencen? Den er på min Facebook-side, hvor det eneste man skal er at kommentere på dette billede. I behøver hverken like min side eller noget som helst andet. Alligevel er vinder-chancerne ret gode, da der faktisk kun er én enkelt der har valgt at deltage… Så hvis I har lyst til at løbe med, så skynd jer hen og kommenter på billedet :) De fire vindere trækkes på torsdag kl. 22.

Kvindelob Share your post

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

One thought on “Konkurrencer

  1. Ævæv, jeg ville sådan ønske, jeg kunne løbe, men jeg døjer desværre også med en skade, og har ikke løbet i snart 2 måneder… Jeg kan virkelig nemt følge dig i, at jeg bare synes alle får lov at løbe pånær mig :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *