Konkurrence

Konkurrencen er slut og vinderen er udtrukket, men prøv at kig om der ikke skulle være en ny på min blog ;)

Sidste weekend rundede jeg 2000 følgere via Bloglovin’! Det er jo helt vildt fedt, at I er så mange der har lyst til at følge min lille blog :) Det er jeg utrolig taknemmelig for! Jeg har derfor taget kontakt til Gymnordic, som har været så søde at sponsorere en vildt lækker præmie til en heldig vinder! :)

Jeg har i RIGTIG mange opskrifter brugt deres proteinpulver, så synes det var oplagt at det var en sådan præmie, der kan vindes. I kan finde nogle af opskrifterne i kategorien “Opskrifter med proteinpulver” (I kan finde den ude i højre side af bloggen) eller kigge forbi min instagram profil fitinspirationdk.

Hvad er det så helt præcist I kan vinde?
Det er intet mindre end:
1 shaker
1 t-shirt str. M 
1 Berry Milkshake proteinpulver (920 g)
1 Chocolate proteinpulver (920 g)
1 Vanilla proteinpulver (920 g) 

konkurrence

For at være med i konkurrencen skal I skrive en kommentar til dette indlæg og følge mig på Bloglovin’ (tryk her).
Konkurrencen slutter den 15/5-2013 :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

388 thoughts on “Konkurrence

 1. Tillykke med de mange følgere! Men du fortjener det :-)
  Superfed give away! Den vil jeg virkelig gerne have fingrene i.
  Jeg følger dig allerede på Bloglovin’, så det kan jeg desværre ikke gøre igen ;-)

 2. First of all, rigtig mange gange tillykke! Er intet mindre end vild med din blog, hvilket jeg også før har fortalt dig på mail ;-) lækker giveaway, håber sådan på at vinde!!

 3. Tilykke med de mange følgere.
  Virkelig fed konkurrence! Kunne være sjovt at eksperimentere noget mere i køkkenet med lidt forskelligt proteinpulver! :)

 4. Lyder bare som den fedeste konkurrence, håber jeg vinder!

  Har allerede fulgt dig både her via bloglovin, og på instagram længe, så må sige det er en fornøjelse. :D

 5. Åhhh jeg kunne så godt tænke mig at vinde denne præmie :-) Har i længere tid overvejet at få det prøvet af, så ville være den perfekte lille gave til mig :-)

 6. Stort tillykke med antallet, men det er der jo ikke noget at sige til med sådan en god blog. Og det ville da hjælpe kraftigt på mit træningsresultater med sådan en præmie! Jeg krydser fingre! :)

 7. Jeg følger dig allerede på BlogLovin’, men jeg har faktisk (desværre) aldrig prøvet proteinpulver før,
  så jeg ku rigtig godt tænke mig, at deltage i konkurrencen! :)

 8. Jeg synes, fitinspiration.dk er en rigtig dejlig blog, hvor indlæggene er både faglige/lærerige og også personlige – hvilket er en super kombination :-) …og så ville det da heller ikke være helt dårligt at vinde de lækre sager fra Gymnordic ;-)

 9. Super konkurrence! Er først begyndt at læse med for nogle uger siden (via bloglovin) men har allerede prøvet flere af opskrifterne du har lagt op.. :)

  Super inspirerende blog! :)

 10. Hold da op – tillykke med de mange følgere!
  Det ville være vildt lækkert at vinde de fede produkter! Proteinpulver tærer nemlig meget på en studerendes budget! ;-)

 11. Rigtig fed konkurence, har tit ville prøve nogle af dine opskrifter, men da jeg ikke er den heldige ejer af protein pulver(endnu) ville det være super lækkert at vinde! :)

 12. Tillykke med de 2000 følgere :) Jeg elsker at bage og lave lækre søde sager med protein så det kunne bestemt være en lækker præmie at vinde!

 13. Kunne være så vildt at vinde den her præmie :-) Vil så gerne lave alle mulige lækre opskrifter med proteinpuvler, men får det aldrig købt fordi jeg synes de gode mærker er så dyre!

 14. UUUh jeg har længe leget med tanken om at prøve protein pulver, dette ville være en fantastisk mulighed for at prøve de forskellige varianter! :-)
  Fed konkurrence og tak for en dejlig inspirerende blog!

  Mitsunde.blogspot.com

 15. wow stort tillykke med de 2000 followers.
  Elsker dig blog, den er rigtig motiverende, og lækker konkurrence :) Den ville jeg da ikke have noget imod at vinde, så jeg endelig kan få afprøvet nogle af alle dine opskrifter :)

 16. Uhhh det kunne være godt at vinde, fed præmie :)

  Og jeg elsker bloggen, følger selvfølgelig med på bloglovin

  Hav en super dag
  Hilsen Louise

 17. Faldt lidt tilfældigt over din blog for et par måneder siden, og er da så glad for at jeg gjorde det – for det er en super lækker, inspirerende og cool blog du har. Det er nogle lækre opskrifter du viser og det har været nogle interessante gæstebloggere du har haft til at skrive indlæg :)

  Fed fed præmie, som jeg håber jeg vinder :D

  Glæder mig til flere indlæg fremover!

  God dag :)

 18. Tillykke med at have rundet så mange followers, det er bestemt fortjent! Og tak for en skøn blog, der giver mig en realistisk inspiration og motivation, glæder mig altid til at læse dine indlæg. Kunne være fedt at vinde denne konkurrence! :-)

 19. Meget inspirerende blog du har :D
  Bloggen og din instagram-profil hjælper mig til at få en sundere livsstil. De får mig til at spise sundere og træne mere, så jeg kan tabe mig og blive fit til sommer og resten af mit liv ;)

  Tak for god inspiration :D

 20. Haps. Proteinbøtten er tom herhjemme og kæresten stjæler sin shaker tilbage hver gang jeg bruger den. Dammit. Krydser fingre.
  P.S. jeg følger dig allerede på Bloglovin

 21. Stort tillykke med alle de følger på din blog!
  Jeg følger den også fast, og har allerede tabt mig en del, ved at finde ud af der er små ting man kan lave om på ved maden for at få mindre af den ene og mere af den andet! hvilket gør at min livsstil også blive meget bedre, så nu tager jeg bare skridt for skridt. og så har jeg snart smidt mine kg! :-)

  Håber at vinde denne konkurrence§ :)

  • Super dejlig blog! Jeg håber selvfølgelig også det er mig der vinder. Jeg er vild med gymnordics produkter. Jeg ville elske at have dem i mit skab!:)

 22. Super fed konkurrence! :)
  – Jeg følger dig med stor glæde både her og på Instagram.
  Det er i høj grad med til at give mig min daglige portion motivation, til at opretholde min træning og sunde livsstil. :)

 23. Tillykke med de mange følgere! Er selv helt vildt glad over at jeg fandt dig på Instagram, er blevet helt afhængig og tjekker flere gange dagligt både din blog og insta-profil! :) Begyndte i Fitness World lige før jul i år, og er faktisk ret stolt af mig selv, over at holde ved endnu. Er efterhånden blevet helt vildt bidt af det, og kommer afsted helst 3 gange, eller mere, om ugen! :D Har dog problemer med at få nok protein i min kost, og her vil denne giveaway virkelig være behjælpelig. Så kan jeg også endelig få afprøvet alle dine lækre opskrifter. ;)

 24. Super lækker giveaway! Er i fuld gang med træning men mangler noget som f.x protein pulver, for at se nogle fede resultater. Ønsk ønsk ønsk! :-)

 25. Uhj, de gad jeg godt vinde :)
  Jeg tager virkelig hatten af for dig og din blog. Du virker så naturlig og nede på jorden, og du er en kæmpe inspiration for mig! Jeg er vild med dine opskrifter, og de motivationsbilleder du selv laver – det er jo den bedste ide!!!

  Tak for en dejlig blog (som jeg selvfølgelig følger, og har gjort så altid!)

 26. Jeg må indrømme, at jeg først for nylig faldt over din blog, men elsker den virkelig og følger den selvfølgelig på Bloglovin :)
  Tusind tak for en virkelig inspirerende blog!
  Super lækker giveaway og mange gange tillykke med det!!!

 27. Det er så godt gået Tine, men det er jo også en skøn blog du har :-) .
  Følger dig både på bloglovin og instagram, du er en stor inspirationskilde :-)

 28. Super lækker præmie, kunne jeg virkelig godt bruge til min træning! Tak for en lækker blog og følger dig selvfølgelig allerede på bloglovin ;)

 29. Hej Tine.

  Elsker din blog! Du er en af de blogger jeg skal ind og læse hver dag, du giver mig masser af inspiration og motivation til at spise sundt og træne. Virkelig flot at du har fået så mange følgere! Stort tillykke :)

  Hilsner Celine

 30. Fed præmie. Jeg vil rigtig gerne prøve gymnordics produkter, men desværre tiltaler fragt på 60 kr mig slet ikke. Så må handle andre steder ;) Ih gad godt vinde :)

 31. ORK, jeg gad godt vinde.. er ved at løbe tør selv nemlig :-( anyways, super nice blog.. alt muligt ros herfra!! Keep up the good work!
  Og selvfølgelig følger jeg allerede din blog på BlogLovin! :-D
  Krydser MAX fingre!

 32. Tillykke med alle følgerne! godt gået, elsker at følge dig blog, synes du er rigtig inspirerende, og er specielt vild med dine opskrifter med proteinpulver!
  Så det ville bare være super fedt at vinde, da jeg desværre er en fattig studerende, der ikke har råd til så meget af den slags :(

 33. Jeg bliver virkelig inspireret af din blog. Jeg nyder at læse den og bliver så inspireret – især af dine opskrifter. Jeg ville ønske, jeg havde råd til at investere i proteinpulver, men da jeg er studerende med et meget stramt budget, er der desværre ikke plads til sådan noget. Øv! Derfor krydser jeg alt, hvad der kan krydses, for at jeg vinder. Jeg ville blive SÅ glad!!!

 34. Jeg vil da supergerne vinde den konkurrence (: Har aldrig prøvet proteinpulver før, men har længe gået med overvejelser om at komme i gang, da det er så spændende :) Krydser fingre (:

 35. Tillykke med de 2000! Din blog, og blogge ligesom dine er rigtige rare at vågne op til og blive motiveret, når man har sat for for et mål.

  Jeg kunne godt bruge at vinde de ting da jeg er gået igang med Projekt-stram op og leve sundt efter en – hård oplevelse. Ny chance i livet, studie kan snart påbegyndes, og et sundt krop.

 36. Lækkert med en konkurrence, den håber jeg at vinde! Med proteinpulver kan man nemlig, som du nævner, lave mange delikate desserter (og andet) med. :-)

 37. Hvor er du sej ! Du har været også en god blog som jeg elsker at følge , der er virkelig meget inspiration at hente her og på instragram :) keep up the good Work ;)

 38. Tillykke med den store fremgang på bloggen! Den er til stor inspiration for mig :)
  Sikke nogle lækre præmier, det kunne være fedt at vinde dem, så jeg forhåbentlig kommer til at se nogle store fremskridt i min træning her til sommer.

 39. Hold nu helt k*** en lækker konkurrence!
  Har aldrig rigtigt kunne finde ud af hvilke produkter jeg skulle starte ud med at købe, så sådan en start-pakke ville være fantastisk at vinde! Krydser alt hvad der krydses kan!
  Elsker bloggen, specielt de gode råd og inspirations-oplæggene! De er super gode! Flere af dem :)

 40. I’m in :) Håber virkelig at vinde proteinpulver, så jeg langt om længe kan få testet om det er noget for mig :) Tak for en inspirerende blog !

 41. Fed konkurrence og fedt at din blog er så populær, den er nu også vildt inspirerende syntes jeg :).
  Man glæder sig helt, hver gang der er kommet nyt indlæg :)

  Mvh Matilde

 42. Uhh, hvor lækker præmie.. Har fulgt din blog længe, også de mange opskrifter med proteinpulver. Er ved at løbe tør for proteinpulver, og har netop tænkt på GN.

 43. Tillykke med alle læserne! :-)) jeg er lige kommet hjem fra Australien så pengene er meget få og kunne godt bruge at få fyldt mit lager op, så fed konkurrence! Krydser fingere! ;-)

 44. Jeg har læser flere forskellige blogs, men har længe manglet en blog, som handler om træning og sund livsstil. Og nu har jeg fundet den! Din blog er virkelig god og meget motiverende. Tak for det!

 45. Jeg følger dig allerede og vil super gerne vinde! Er helt ny i fitness verden men vil så gerne have et skub i den rigtige retning :)

  Knus Nanna

 46. Tillykke med de 2000 følgere! Jeg kigger dagligt forbi din blog, da den er med til at motivere mig til en sund og aktiv livsstil – specielt på de tidspunkter hvor det virkelig bliver hårdt og svært! Jeg håber selvfølgelig, jeg bliver den heldige – da jeg bl.a. vil få mulighed for at afprøve din lækre opskrift på proteinrig banankage!

 47. Tænk sig at blive begavet med lækre ting ( hvis man er heldig )nu hvor man oven i købet allerede bliver begavet ved, at blive inspireret af dig. Du gør det godt! Tillykke med de 2000 læsere. Det er velfortjent :)

 48. Melder mig ind i kampen om godterne! :) Men vil først og fremmest sige TAK for en super inspirerende og dejlig positiv blog. Jeg studerer pt et semester i New Zealand, hvilket ofte kan være lidt småkedeligt nu hvor vejret bliver trist og gråt – så jeg sidder SÅ klar, hver gang jeg får en Bloglovin’-mail om, at du har blogget. Det holder mig kørende helt herovre på den anden side af jorden. Så tak for det. :)

 49. Tusind mange gange tillykke med de 2000 læsere. Elsker din blog, den er super inspirerende. Det ville være så lækkert at vinde den fede præmie :)

 50. Hej Tine. Tak for din gode blog, den er virkelig inspirerende og hvis man lige har brug for lidt ekstra motivation er det altid oplagt at kigge forbi her ;-) Så tak for det!

 51. Stort tillykke – det er saftsusme også en god blog!
  Jeg krydser fingre, tæer, arme og ben for at vinde denne giveaway!
  Har netop købt en billet til Bali til sommer…simpelthen fordi jeg trænger til at gøre noget for MIG, for at komme væk fra stress og jag og komme mig selv lidt nærmere, med fokus på velvære, sundhed og ro.
  Men kroppen er på ingen måder bali-klar :( Derfor har i sidste uge startet på at træne appelsinskinnet under bagen og den tyndfede krop uden muskler op… dertil kunne proteinpulver, t-shirt og shaker hjælpe mig godt på vej! :)
  Kh Janni

 52. Stærkt gået! Jeg har været glad for at følge dig via bloglovin. Sødt at du vil fejre det med os med de lækre produkter. Der må jo være 1 ud af 2000 chance

 53. Stort tillykke med den rivende udvikling på bloggen! Det er super flot – og velfortjent!
  Jeg følger dig både på Bloglovin og Instagram, hvor jeg dagligt bliver inspireret af dine kost og træningsindlæg, så keep up the good work!
  Det er en fornøjelse at læse med. Fed konkurrence forresten – jeg modtager gerne de lækre produkter! :-D

 54. Overdrevet lækker præmie – den vil jeg godt nok gerne have fingrene i!
  Jeg har skrevet det før, men du får lige en masse ros med på vejen igen… Du inspirerer og motiverer mig rigtig meget i forhold til både træning og sund kost. Så fortsæt du bare den gode stil :-D
  Rigtig god søndag! :-)

 55. Årh en lækker giveaway!
  Jeg har netop tabt 3 kilo, siden jeg startede en kæmpe omlægning af min kost. Nu skal motionen have en ordentlig skalle, og hvis jeg vandt, ville det helt sikkert give mig et ekstra spark bag i!

 56. Hej Tine,

  tillykke med de 2000 følgere via Bloglovin’! Og mange tak for en anderledes, ærlig og meget inspirerende blog som lader os få et indblik i dit træningsliv og dine op og nedture. Virkelig inspirerende og motiverende.

  Ha’ en dejlig søndag!:)

 57. Tillykke med det, Trine!
  – Super lækker giveaway! Den ville jeg virkelig gerne have fingrene i! Jeg er helt vild med din blog! Den motiver mig meget, og i sær til min træning og kost! Jeg har på nogle punkter været tæt på at give op, men bliver dog ved med at kæmpe og da jeg så fandt din blog, hjalp du mig meget med at finde lysten frem til at blive ved med at kæmpe! Kost, motion og sundhed, er ikke bare noget man gør, men det er en livsstil! Jeg elsker at sidder og læse alle dine opslag og gode råd! Og bare følge med i dit liv og din udvikling er meget spænende! Da jeg selv har i en periode være svagt overvægtig og ulykkelig med mobning, blev jeg enig med mig selv om at jeg ville starte på en ny, med kost, sundhed osv. Og da min familie og jeg flyttede til en ny by gjorde det også meget. Jeg besluttede mig for at gå på strem kost og træning! Og efter da jeg havde tabt mig 15 kg. Og begyndt at få mit “liv” tilbage og venner og havde det godt. Besluttede jeg mig for at kæmpe videre og få den krop jeg drømmer om! Jeg er godt i gang, men jeg har da nogle perioder, hvor jeg føler alt kan være lige meget og bare give op.. Men jeg bliver ved og giver ikke op! Og der er det så fedt at have en blog som din at kunne følge med i og motivere en! Og det gør du virkelig!
  Sundhed er en livsstil, og det vil jeg leve efter, og med den motivation du giver hjælper det mig også godt på vej!

  Hehe, du må undskyld min lange roman! Men jeg ville bare lige fortælle dig at den motivation du ikke kun giver mig men også en masse andre, er noget specielt! Og det er virkelig fedt at se hvordan andre går op i at leve sundt og have en krop man elsker!

  Jeg kryser virkelig finger for jeg måske kan gå hen og vinde den super lækre giveaway!!

  Knus en pige, du virkelig har formåedet at motivere!

 58. Det er virkelig en inspirerende blog, og jeg nyder at følge dig på bloglovin’, og tjekke de nye indlæg! Så krydser jeg da også lige fingre for at vinde denne super lækre konkurrence!

 59. Lækker præmie!
  Tusind tak for en fantastisk inspirerede blog. Den er med til at opretholde min motivation om at leve sundt og dyrke masser af motion! Tak for det!

 60. Vildt lækker giveaway, og lige hvad jeg står og mangler. Har trænet 5 gange om ugen, for at blive klar til sommer. Så mangler lige de sidste par kilo og det sidste boost! Dette ville hjælpe stort :)
  Tak for en inspirerende blog.
  Kh Ditte

 61. Vanvittig fed give-away! Træner selv 4-5 gange i ugen og overvejer at begynde at bruge proteinpulver, så resultaterne bliver tydligere – perfekt anledning til at deltage!
  Mine fingre er hvert fald krydset :)

 62. Fed konkurrence :) Sådan en gang pulver måtte godt komme hjem og besøge mig.
  By the way – din blog er en virkelig stor inspiration for mig. Især på dage hvor det er liiiidt sværere at få træningstøjet på og komme igang :) Tak for alle de inspirerende indlæg.

 63. Sikke dog en fantastisk konkurrence :D
  Både min kæreste og jeg er storforbrugere af proteinpulver, så ville da være så lækkert at vinde :D

 64. Virkelig en helt fantastisk konkurrence !! (:
  Har overvejet i meeeeeget lang tid at købe protein pulver men er desværre aldrig kommet længere end til overvejelse men håber virkelig at vinde !
  – Tror det vil hjælpe meget mht. mine trænings resultater :)

 65. Tillykke! er sikker på du får endnu flere følgere nu :-) !
  Håber jeg vinder, elsker deres produkter. Men det er lidt svært på su nogengange :-)
  Dejlig blog :-)
  Hilsen Louise

 66. Det ville være monster fedt at vinde :-)
  godt intiativ med en sådan lækker konkurrence – p.s følger din blog og får rigtig meget hjælp til at blive sund og rask igen! Har både døjet med undervægt og overvægt og du giver mig vildt meget inspiration!

 67. Skønt, og tillykke til dig. Jeg har længe gerne ville afprøve noget proteinpulver, men jeg synes det er svært at komme i gang, og lidt af en jungle at finde rundt i. Så det ville være en fantastisk kick-start at vinde denne præmie, og så selv fortsætte derfra.

 68. Sikke en lækker give-away! Krydser fingre for jeg vinder – da jeg virkelig gerne vil prøve nogle flere af dine opskrifter med proteinpulver :-)
  Tak for en dejlig motiveredes og inspirerede blog!

 69. Tillykke med alle de følgere, men det er der jo ikke noget at sige til med sådan en lækker blog! Jeg synes at dine indlæg er virkelig inspirerende og gode, jeg har fået rigtig meget ud af dem, bla. minus 5 kg!!:) tusinde tak for en skøn blog:)))
  -jeg håber selvfølgelig at jeg vinder

 70. Tillykke med de mange følgere :-)
  Det kunne være super fedt at vinde, så jeg kan
  prøve dine spændende opskrifter og forbedre min
  træning de næste 2½ måned, som kun er sat at til
  dette :-)
  Tak for en motiverende og inspirerende blog!

 71. Hej! Jeg elsker din blog, og læser den hver dag. Jeg håber jeg vinder, fordi jeg træner ofte og virkelig godt kunne bruge præmierne :-)

 72. Stort tillykke! Og ja virkelig fed giveaway som mange af de andre har skrevet!
  Kunne være dejligt at få fingrene i da jeg som studerende ikke har pengene til det selv!!

 73. Fed konkurrence! Kunne være nice at vinde, da jeg aldrig har prøvet proteinpulver, men godt kunne tænke mig det :-)
  Og dejlig inspirende blog!

 74. Hvor er du sej Tine, tillykke med det :)

  Jeg har fulgt dig her og på instagram i nogle måneder og synes du er super inspiration. (min instagram: ttrustrup.)Jeg har længe overvejet bloglovin og med denne fantastisk konkurrence bliver jeg nødt til at komme på.
  Jeg var ved at købe proteinpulver og en proteinshake fra gymnordic den anden dag, men udskød da det ikke er en helt billig post og jeg har heller aldrig prøvet at bruge proteinpulver fast kun i nogle få kager når jeg har stjålet proteinpulver fra kæresten.
  Så krydser fingrer!

 75. stort tillykke med de mange følgere. jeg følger dig skam allerede på bloglovin og instagram :) du giver mig så meget inspiration i min hver dag. tusind tak!
  jeg er selv begyndt at træne rigtig meget, og kan se stor forskel på meget kort tid, jeg har længe tænkt på at prøve protein pulver, netop fordi der i virklig mange opskrifter bliver brugt protein pulver. jeg synes dog det er ret dyrt når man er studerende, derfor håber jeg meget at vinde denne konkurrence så jeg kan få mulighed for at se om det virker og måske få en endnu flottere krop (især nu hvor at det er sommer lige om lidt)

 76. Fedt! Ret vildt præmie. Jeg er lidt ny inden for proteinpulver, så det kunne jeg godt tænke mig at prøve ordentligt :) Tak for en dejlig blog.

 77. Hvor er det sjovt, jeg har ALDRIG kunnet få bloglovin til at virke, men søreme jo. Nu følger jeg søreme dig og alle mine andre yndlingsbloggere, hvor er det skønt.

  SUPER SKØN BLOG! Tak for det. Og hvor jeg dog håber, jeg vinder. Jeg er netop ved at løbe tør for mit proteinpulver fra selv samme mærke. Det er SÅÅÅÅ godt! Fingers crossed! :)

  Knus

 78. Kunne være lækkert at vinde! Har længe tænkt på at prøve proteinpulver, så kunne være dejligt!

  Hilsen Cecilie

  P.S. Elsker din blog + instagram. De er virkelig inspirerende.

 79. Hvor er det fedt, tillykke! Er selv forholdsvis ny læser på bloggen, men må indrømme at jeg faldt i med begge ben! Virkelig inspirerende :)
  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve gymnordics produkter, så jeg krydser! :)

 80. Åh, hvor er det da bare den bedste give away – nogensinde!
  Håber jeg for en gangs skyld er heldig ;-)

  Tak for en god inspirerende blog. Følger med hver dag både her og på instagram.

  /Mia

 81. Ej hvor en fantastisk præmie , vil jeg ultra gerne vinde!
  For nøj mine muskler trænger til protein , er lige begyndt at træne intensivt igen – hvilke virkelig kan mærkes på musklerne da de kun har været udsat for mild træning i rigtig lang tid !!! :)
  Men stort tillykke med de 2000 følgere, det fuldt fortjent !! :)

 82. Åh :O
  Sikken præmie! Den vil jeg da mægtig gerne vinde :-)))

  Tillykke med de mange followers; jeg følger dig begge steder – du er så inspirerende og nyder godt af dine sunde madopskrifter :-)

 83. Super lækker blog, elsker alle dine fif og lækre madopskrifter. Og super fedt med en konkurrence, har aldrig prøvet proteinpulver, men det er da en oplagt chance hvis jeg vinder ! :)

  Og tillykke med de 200 følgere :D

 84. Hvor er det vigtigt, luksus giveaway! BE OM!
  Jeg er super fitnessgirl og følger dig både her og på insta – keep up the good work! Din inspiration er kanon :-)

 85. Jaaa, vil super gerne vinde konkurrencen, jeg følger dig hver dag, og har gjort det længe.
  Du er bare super cool :) – så tak for en luksus blog, og forstår godt du har rundet så mange følgere!!

 86. Efter jeg startede med at læse din blog, har du ændret mit liv! Jeg træner meget mere, og lever meget sundere! Jeg får tit at vide at man kan se fremskridt og anbefaler derefter folk til at læse din blog!

  – og så ville det da ikke gøre noget at vinde det her proteinpulver, så jeg snart kan prøve nogle af alle dine lækre opskrifter!

  Mange knus, og tusindvis af kram herfra!

 87. Jeg følger dig allerede på forhånd på BlogLovin’ og er vild med bloggen.
  Jeg træner og har gjort det længe og relativt seriøst dog uden kosttilskud. Jeg ønsker at komme i gang med proteinpulver for at opnå mere, så jeg krydser mine fingre. :-)
  God dag!

 88. Fordi jeg netop er kommet hjem fra 2 timers træning bestående af løb og bodyfit (muligvis med verdens hårdeste og bedste træner), kunne jeg virkelig godt bruge et skud protein af sjovere udgave end mælk og banan. Jeg har ændret min livsstil for nogle måneder siden, og derfor ny ift. proteinpulver og lignende, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve det og eksperimentere med forskellige lækre opskrifter :) Din jordbær-protein-yoghurt fx eller bananpandekager med proteinpulver i. Mmmmm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *