Konkurrence! :)

SupplementGiveaway_Preview_v3_BlogI tog jo fantastisk imod min konkurrence med Gymnordic, så det er en kæmpe fornøjelse at afsløre endnu en konkurrence, som denne gang er med FitnessGuru.
I har nemlig muligheden for at vinde et gavekort på 1500 svenske kroner (ca. 1300 dkk)! I har måske set denne konkurrence på nogle af de andre blogs rundt omkring, men det skal ikke holde jer tilbage, for I kan sagtens deltage både på min og de andres :)

Alt I skal gøre:

 1. Like Fitnessguru på Facebook lige her 
 2. Skrive en kommentar til dette indlæg :)

Konkurrencen løber indtil søndag midnat d. 26. maj 2013, hvor jeg personligt udvælger en vinder :)

Hos FitnessGuru sælger de mange forskellige lækre ting – jeg er personligt stor fan af deres proteinpulver – især den med One Whey med Strawberry White Chocolate som kan bruges i mange af de opskrifter jeg har lavet. Hvis I trykker på nedenstående billede, så kommer I til min opskriftssamling med proteinpulver :)

foto-(1)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

209 thoughts on “Konkurrence! :)

 1. Sikke dog en lækker premie! Jeg er næsten løbet tør for proteinpulver, så det kunne være skøøøønt med sådan et gavekort! Proteinpulver er bare det bedste i pandekager, smoothies og andre sunde desserter :-))

 2. På SU er det svært både at have råd til fitness og alt hvad der hører til, så det ville ikke gøre noget at vinde dette gavekort..
  bonus er at man så kan lave nogle af alle de lækre opskrifter du ligger op med proteinpulver :D

 3. Har længe gået og leget med tanken om at anskaffe mig noget proteinpulver, og dette ville da være den perfekte mulighed for at prøve det af. Jeg håber.. :D

 4. Nej, nej, nej en god konkurrence!
  Det ville jeg elske at vinde – produkterne er jo desværre ikke helt billige, og det bliver dyrt i længden når de bruges på saglig basis!
  Liker Facebook med det samme :)

 5. det ville virkelig betyde meget for mig at vinde dette. jeg har længe gået og været lidt skeptisk omkring hele denne “proteinpulver-verden” men samtidig har jeg gerne ville finde ud af hvad der er det mest optimale for at få en lækker strandkrop. Jeg har derfor undersøgt alt hvad jeg kan på nettet omkring det og begyndt at følge diverse blogs og atleter og er kommet frem til at det kunne hjælpe mig meget på min vej til at tabe de kilo der skal til, uden at gå på kompromis med tab af muskelmasse, for at få den krop jeg ønsker. men som mange andre rækker min økonomi ikke så langt. derfor ville 1300 kr gøre en stor forskel for mig (og ikke mindst min krop) ;)

 6. Ååh, hvor er det bare en lækker konkurrence! :)
  Der var ekko i min proteinbøtte idag, da jeg idag kiggede ned i en næsten tom bøtte og råbte “Neeeeej”! Så det kunne ikke være bedre timet med denne fnatastiske konkurrence:D

  Min kæreste og jeg har pt kun 1 shaker, så vi kæmper en kamp for at få fat i den først, når vi kommer hjem fra træning, da man ellers må nøjes med en træls Nupo shaker!
  Hvis jeg vinder denne konkurrence, så må jeg hellere give ham en flot grøn shaker der er hans ;)

  Jeg synes allerede godt om Fitness Guru på facebook.

 7. Jeg løbetræner rigtig meget, og er netop kommet i mål på en distance svarende til halvmarathon på under 2 timer. Dog frygter jeg, at jeg har fået mig en skinnebensbetændelse. Håber at jeg vinder denne giveaway, det vil både gøre mig rigtig glad, nu hvor jeg sikkert kan se frem til mange uger uden så meget træning. Men jeg håber også at vinde, fordi der ikke er mange penge tilovers som studerende, så det kunne være lækkert med lidt hjælp ;-)
  Krydser fingre for at få lov til at smage nogle af deres lækkerier!

 8. Ej det ville virkeligt være en lækkert ting at vinde ! :) kunne godt tænke mig og prøve protein pulver, da jeg er begyndt at træne meget :-)

 9. Uha hvor vil jeg gerne vinde, skal snart have shoppet til ferien, så jeg ikke falder i de usunde fælder på sommerferien. Har flere gange tjekket Fitness Guru ud og tænkt at dem må jeg prøve.

 10. Tak for en fantastisk blog, virkelig god inspiration :-)
  Og en vildt fed præmie, der er på højkant! Det kunne jeg super godt tænke mig at vinde! Jeg har siden for to år siden trænet meget, men har nu haft en tre måneders lang pause, hvorefter det har været svært at komme i gang igen, så jeg kunne rigtig godt bruge nogle lækre produkter fra fitnessguru for at få startet ordentligt igen og forhåbentlig se nogle resultater :-)

 11. Lækker konkurrence! Håber virkelig jeg vinder, har længe overvejet at prøve proteinpulver og lign. fra fitnessguru, men synes ikke lige jeg har haft råd. Dette ville være en åbenlys mulighed jo ;-)

 12. Åh, det vil jeg da mega gerne vinde! Jeg startede i Januar op med træning og eat cleaning og har siden da blevet mere og mere bidt af det. Nu har jeg udforsket ‘protein’ området en del og finder det som rigtig gode supplementer til ens træning og diæt!

  Tak for gode opskrifter, inspiration og fede konkurrencer :)

 13. Det her er en alt for fed konkurrence!
  Jeg træner og jeg mener selv, at det er seriøst. Det er vigtigt for mig. Jeg bruger dog ingen kosttilskud og det kunne jeg godt tænke mig, at gøre, så her har jeg måske en chance for at få sparket.
  God aften!

 14. ÅHHHHH SKØNT SKØNT SKØNT OG BARE SÅ GENIALT. MUMS hvor ville jeg ønske det blev midt!!! Kan indtil videre kun drømme mig om sådan nogle store flotte bøtter til min træning da budgettet er lidt stramt i øjeblikket. :/ Men flotte er bøtterne da.

  Tak for en skøn blog

 15. ÅHHH En fed konkurrence – igen!
  Jeg er så småt begyndt at ændre mine kostvaner i forbindelse med at jeg skal tabe 30 kg. Jeg ved at det bliver en rigtig lang rejse, men hvis jeg vandt denne fantastiske præmie, ville det være perfekt for at skyde vægttabet igang.
  Jeg bliver SÅ inspireret af både din blog og på din instagram – det motiverer mig til at det her kan jeg klare! Jeg vil, jeg kan og det skal lykkes :)
  Fingers crossed for at det er mig der vinder :)

 16. Så lækker konkurrence! Jeg er virkelig fan af alle dine indlæg og af jeres nye gymbag concept. Det er super inspirerende. Keep up the good work :)

 17. Jeg har ikke prøvet protein pulver før. Da jeg ikke har råd til det :'( Men vil simpelthen så gerne prøve, i håb om at det virker og kan hjælpe mig med en livsstils ændring. Da jeg har det virkelig dårlig med mig selv og min krop :(

 18. Åh altså sikke en luksus konkurrence! Krydser alt hvad jeg kan, for hvor kunne det være lækkert at få fingrene i noget af deres lækre proteinpulver og ikke mindst deres flotte shakers :)

 19. Hvad er værre, end at vågne op en mandag morgen, at skulle til at lave pandekager og finde ud af, at dåsen med proteinpuler er nærmest tom?? Ikke meget kan være værre end det! Det skete for mig i går, så jeg er på udkig efter noget nyt. Har flere gange overvejet Fitnessgurus, så det her er den helt oplagte konkurrence for mig :) Jeg krydser fingre! Og for resten; tillykke med jeres nye site – I gør det så godt!

 20. Fantastisk blog – du er en kæmpe movitation for mig :)
  ooooogså vil det da kun være en ekstra bonus at vinde lidt proteinpulver til ens egen træning;).
  Kh Fie

 21. Sikke en lækker konkurrence! Jeg er i gang med at ligge min madvaner om, og jeg synes især det kan være svært at få nok protein. Desuden kan jeg rigtig godt lide at bage, så en masse lækkert proteinpulver ville virkelig gøre det nemt og sundt. Især dine opskrift er nogle jeg gerne vil afprøve ;) Så sådan et gavekort ville virkelig falde på et tørt sted, da jeg mangler, ja alt muligt!

 22. Jeg er lige gået i gang med projekt “sommer, hvor jeg glæder mig til at iføre mig bikini”, så det havde været helt perfekt at kunne fylde skabene med lækre goodies, der kan hjælpe mig med at bygge de muskler der skal til. Strong is the new skinny!

 23. Prøver lykken igen, nu da jeg ikke havde heldet med mig sidste gang!:) Jeg ville elske at vinde, da jeg er stor forbruger af både proteinpulver, proteinbarer mm. og FitnessGuru har bare nogle vildt lækre produkter – men eftersom jeg spiller rigtig meget håndbold(træner 8 gange i ugen inkl. styrketræning) så har jeg ikke tid til et arbejde og så kan det godt blive svært at få råd til mit forbrug af proteinpulver udelukkende på SU. Derfor ville dette være helt fantastisk at vinde :-)

 24. Fed konkurrence! Kunne være vanvittigt lækkert at vinde! Jeg har flere gange været inde på deres hjemmeside og lagt en masse ting i kurven, men når man er på S.U kan det være lidt svært at få råd til det hele :) Jeg styrketræner ca. 5-6 gange i ugen, og er meget bidt af det. Derfor ville det være super lækkert at vinde!

 25. Elsker jeres konkurrencer :D Vil super gerne vinde og prøve proteinpulver. Er begyndt at træne meget styrke træning i forhold til før, men har bare ikke råd til at skulle købe det :/ Jeg krydser fingre ;)

 26. Det ville da bare være en så fed sommer overraskelse at vinde :-) Jeg læser div. sundheds, løbe, fitness, trænings blogs og protein pulver bliver altid nævnt, jeg træner selv en del, både i fitnesscenter og så læber jeg 4 gange om ugen, så jeg ville helt sikkert købe proteinpulver og se om det er noget for mig og nogen af de andre lækre pordukter de har.

 27. jeg krydser fingre og håber på jeg vinder! Kunne godt bruge noget mere proteinpulver, peanutbutter, kaloriefrie nudler osv. til mit lager herhjemme, og fitnessGuru’s produkter er så gode!

 28. Det kunne være dejligt at vinde og få nogle flere proteiner ind i kroppen:)
  Er lige begyndt at køre mountainbike i løber også, så det ville være perfekt til min krop.
  Krydser fingrer

 29. Har siden årsskiftet været i gang med et større projekt ang. min krop: At tabe mig og få opbygget muskelmasse! Jeg er næsten ved at være der, man mangler lige det sidste – og et gavekort til FitnessGuru vil helt sikkert, give mig det sidste skub og den sidste motivation til at komme i mål :)

  Rigtig lækker konkurrence!

 30. Det gad jeg virkelig godt vinde!
  Jeg har længe gået og tænkt om jeg burde prøve proteinpulver, men på SU er det bare sindssygt dyrt – specielt hvis jeg ikke rigtig “kan finde ud af det”. Derfor ville dette bare være en helt vild super god start, at prøve det :)

  Krydser fingre :)

 31. Yay! Alt for god konkurrence.
  Det kunne være så fedt at vinde, da jeg så vil kunne få testet om det vil hjælpe min træning. Jeg styrketræner 3-4 gange om ugen (gerne på hold), men kunne godt tænke mig at gøre det mere seriøst og blive endnu stærkere (: Det kunne denne konkurrence hjælpe mig med!

 32. fedt at få muligheden for at vinde/prøve supplement fra fitnessguru…kan sikkert være starten på ny krop sammen med bikinibootcampen <3

 33. Sikke en fantastisk konkurrence! Det ville jo være skønt at vinde :) jeg har langt om længe besluttet at kaste mig ud i et “rigtigt” styrketrænings program og se hvilken effekt det har på min krop. Jeg har fundet ud af at jeg ikke kan undvære træning i min hverdag, men det ville være en kæmpe motivation, hvis det gav lidt større og synlige resultater! Og det er jeg sikker på ville være nemmere med de super lækre produkter fra Fitness Guru :)

 34. Hvorfor jeg skal vinde?
  Jeg skal vinde af den ene simple grund, at jeg har ligeså meget fortjent det som alle andre! Men jeg vil gerne komme med en begrundelse hvorfor lige præcis JEG skal vinde. Som studerende, har jeg ikke penge til kvalitets produkter som det fra Fitness guru. Jeg ved godt at mange nok vil syntes at det er bare fantasi, og at jeg ALDRIG vil opnå det. Men altså… Jeg har en eller anden syg idé om at få sixpack. Og som pige, er det nok lidt specielt. Og dette lækre produkt, vil jo bestemt bare være en hjælp på vejen!
  Jeg har hele mit liv været overvægtig. Men som nytårsfortsæt, tog jeg mig sammen, og indtil videre har jeg tabt mig 5 kilo, fedtmæssigt. Jeg har selvfølgelig taget på i muskler.
  Der er mange som ikke tror på mig, men jeg vil bevise overfor dem at jeg kan! Jeg vil gøre alt, og jeg er godt på vej!
  Dét er min grund!
  – Ida Jegbjerg <3

 35. Det ville jo være fantastisk at vinde denne lækre konkurrence med protein pulver. Man ved hvor stor en betydning, den rette kost har for at skabe de rette resultater nede i træningscentret, men som studerende er det ikke altid lige nemt at få råd til det hele, som hvem vil ikke være taknemmelig over at vinde – jeg ville ihvertfald.

  Tak for en fantastisk blog.

  // Astrid

 36. Håber HÅBER jeg vinder :-) jeg har længe gerne ville prøve fitnessguru.

  Tak for en så fin og inspirerende blog – og mange fine opskrifter. De er dagligt i spil hjemm hos mig :-)

 37. Kunne være super lækkert at vinde. Jeg er nemlig lige gået i gang med at tilrette kostplanen samt kickstarte den seriøse træning for at kunne opnå mine mål.

 38. Sikke en lækker præmie! Jeg synes jeg skal vinde, fordi sundhed har gjort en verden til forskel i mit liv. Jeg har altid haft et rigtig skidt immunforsvar, hvilket har resulteret i alt for meget sygdom gennem årene. Inden for det sidste års tid har mit liv taget den mest fantastiske drejning, gennem ændring af trænings, kost og søvnvaner. Ved at gøre det bedste for mig selv og min krop, har jeg formået ikke at være syg i et halvt år nu. (Hvilket er helt vildt i mit tilfælde). At blive sundere har i mit tilfælde ikke været rettet mod noget vægttab eller en smuk krop, men derimod et velfungerende immunforsvar. Jeg føler ikke længere jeg har nogle begrænsninger, og jeg har aldrig været så fuld af energi! Det er jo en helt ekseptionel følelse! Jeg ville derfor blive noget så glad, hvis jeg kunne være så heldig af vinde gavekortet! Jeg er en kæmpe fan af fitnessgurus produkter, men økonomien som studerende holder heller ikke helt til alle de ting jeg godt kunne tænke mig…
  Tak for en virkelig god blog og instagram, utrolig inspirerende :-)
  Mange hilsner Frederikke

 39. Sikke en fed konkurence! Jeg har altid godt kunne tænke mig at prøve proteinpulver, da jeg har set så mange opskrifter som jeg godt gad give mig i kast med.

 40. For det første.. Tusind tak fordi du er sådan en stor inspiration – jeg tjekker din blog dagligt, og den motiverer mig utroligt meget!
  Super fed konkurrence – man kunne jo risikere at være heldig ;-)

 41. Spændende konkurrence!
  Har læste meget forskelligt om protein pulver.. Men har alligevel ikke rigtig vidst hvad jeg skulle gå efter.
  Det er rart med en side det på en meget simpel og ærlig måde fortæller om det! Og at der så er alle mulige andre god tips, udfordringer osv er jo bare fedt:-)

  Jeg har stadig ikke fået fingeren ud og fået købt noget proteinpulver.. Det her kunne være et skub til en ny start:-)

  Uanset hvad – tak for en god, hyggelig og personlig side!

 42. Hold da op for en fed konkurrence der tiltaler en fattig, men trænings og madglad studerende :D Jeg vil så gerne vinde af en bestemt grund (som jeg nok deler med mange, mange andre af dine læsere) :) Jeg er som så mange andre studerende og i og med træning og mad betyder så meget for mig og mit velvære bruger jeg næsten det meste af min optjente løn på dette :) Ikke at det er en sur pligt, jeg ELSKER at bruge penge på mad og kan få samme høje fornemmelse af at købe et nyt spændende madprodukt eller kosttilskud som andre kan få af et par nye bukser. Men det kunne nu være rart at vinde et gavekort på 1500 SEK til fitnessguru så der måske også kan blive plads til lidt nyt tøj i næste måneds budget (læs: ender nok med nyt træningstøj ;))Derudover vil et gavekort på 1500 SEK være den bedste mulighed til ENDELIG at prøve Fitnessguru’s mange fantastiske produkter som jeg er gået og blevet lidt lun på Hvor vil jeg dog gerne prøve deres oneEgg blueberry cheesecake som jeg tror vil være PERFEKTE i mine proteinpandekager og deres drikkedunke og deres træningsdagbog til endelig at begynde og holde styr på min træning og fremgang og ja jeg kan blive ved og ved og ved :D Kort sagt: jeg håber og krydser alt for at jeg er den heldige :)

 43. Jeg har ikke tidligere erfaring med FitnessGurus produkter udover at have læst en del om det, men synes det er rigtig fedt at de forsøger at ramme den femine del af aktive mennesker. Selvfølgelig er deres produkter også brugbare til mænd men deres stilfulde outlook og designs tiltrækker kvinder og har ikke et (for nogen) skræmmende bodybuilder image. Det synes jeg er super fedt og tror det vil hjælpe mange kvinder til at turde tage noget protein-tilskud og få hjælp til bedre udnyttelse af deres træning – hvilket jo kun motiverer til at træne mere!
  Jeg bruger selv Dymatize Elite, lidt BCAA mm og har været rigtig glad for det men vil rigtig gerne prøve FitnessGurus produkter af for at se om de er lige så gode som de lyder :) Krydser fingre!
  God træning :)

 44. Ville elske at vinde denne her konkurrence, så jeg kan prøve nogle af de lækre produkter her midt i eksamensperioden, og de kan hjælpe mig til at blive en smuk student til sommer :-)

 45. JUHUUU.. Sikke en fed konkurrence, en jeg virkelig gerne vil vinde.. Jeg har aldrig prøvet protein pulver men kunne vildt godt tænke mig det.. ;) så det ville være en kæmpe hjælp til st komme igang.

 46. Hvor er det fedt med en konkurrence! Ville mere end elske at vinde den, da jeg kun har hørt godt om det, og så kunne det da være lækkert til en strandklar bikinikrop til sommer :-) Du sætter motivationen op for alle ang. træning med dine fede indlæg og optimisme, det skal du også lige have ros for.

 47. Super lækker konkurrence. Er vildt med deres proteinbarer og fitnessnudler, så kunne være fedt med et tilskud til SU’en til at prøve en masse nye spændende produkter :)WUHUU ;)

 48. Hold da op en fantastisk ide!!
  – det ville betyde meget for mig, hvis jeg vandt det her! Jeg er gået igang med en hård diæt og træning, så jeg bruger meget protienpulver og andre lækre ting fra fitness guru allerede! Men penge er ikke lige hvad jeg har aller mest af, da de bliver brugt på indkøb af sundt mad og hvad der nu hører til! Ville gøre det kæmpe forskel hvis det var den heldige og vinde dette! Da fx. Mit protein pulver er ved at løbe tør! – mit mål er at tabe 10 kg inden min 18 års fødselsdag D.3 august, så vælg mig!!!! :-) ps. Fantastisk blog og instagram du har, vælger med hverdag og hver gang du ligger et billede op!

 49. Lækker præmie du uddeler!! Jeg kunne også godt bruge noget mere af deres “strawberry and white chocolate!-protein pulver. Er ved at løbe tør igen allerede ;)

  Tak for en fed blog. Følger den med stor glæde, også på instagram :)

 50. Jeg ville elske at vinde det her så jeg kan prøve produkter fra fitnessguru, eftersom at jeg prøver at få en fitness og sundhedsblog op at køre ligesom du har. På den måde vil jeg kunne prøve nye og spændende opskrifter og forhåbentlig kun e nå ud til mange læsere. Hilsen Vickie

 51. Ville elske at vinde det her <3 SU og protein pulver priser hænger desværre ikke så godt sammen, det ville være fantastisk med lidt gode sager at arbejde i køkkenet med!

  Rigtig fin blog iøvrigt, meget inspirerede!

  :)

 52. Elsker din blog og din instagram! Du er en kæmpe inspirationskilde.
  Får lige et ekstra skub på vej til fitness centeret når jeg følger dig :)
  Har aldrig haft protein pulver eller overskud til at købe det, men det kunne da være en god start hvis jeg vandt!

 53. Efter jeg er begyndt at læse din blog fast har jeg gået med tanken om at købe protein pulver men har ikke rigtig kunne finde ud af hvor jeg skulle starte og samtidig har jeg ikke rigtig haft pengene til det. Håber meget at vinde gavekortet da det er en perfekt mulighed for at kunne begynde på proteinpulveret og dermed komme endnu bedre i gang med kost og motion :-) på vej mod drømme kroppen ;-)

 54. “Stødte” tilfældigt på dig via Instagram – og følger dig og dit træningsliv – du er til stor inspiration og jeg er klar til next step i mit nye, sunde og aktive liv og derfor ville det være en fornøjelse at vinde og afprøve nye ukendte produkter :) VH. Jannie

 55. Hvor kunne det være lækkert at vinde, har overvejet at købe fitnessgurus kosttilskud i 100 år, synes bare det er mange penge, når jeg har to andre slags proteinpulvere til at stå i skabet – også selvom begge slags smager af helvedes til, og jeg har hørt meget godt om smagen på fitnessgurus produkter!

 56. Prøver igen – ved ikke hvorfor min kommentar ikke kom frem :) som alle andre vil jeg også rigtig gerne vinde! Tak for god motivation, både her og på instagram :) vil så gerne afprøve proteinpulver og se hvad det kan gøre for min krop efter styrketræning

 57. Jeg har aldrig prøvet proteinpulver før, men ville elske at vinde gavekortet, da jeg har en hel bunke opskrifter, som jeg gerne vil prøve af! Derudover ville det da være for lækkert til min træning

 58. Uha, det ville ikke være helt skidt at vinde, så jeg langt om længe kan få afprøvet proteinpulver blandt andet! Jeg krydser alt, der kan krydses ;-)

 59. Kunne være super fedt at vinde!
  Går med overvejelser om at købe noget derinde fra, da det virker som en super god hjemmeside!
  + det kunne være lækkert med nye varianter til de forskellige ting jeg bager!:)
  Krydsre fingrene indtil D. 26!

 60. Så fandt jeg det fitinspiration :) super fedt projekt du ude i , keep up the good Work . Og kom snart med en opskrift på en sund proteinrig flødebolle :)

  Kunne være fedt at vinde og få prøve fitnessguru’s produkter, man høre jo kun godt om dem på instagram :)

  Må den heldigste vinde ! :)

 61. Åhh hvor vil jeg bare gerne vinde det gavekort! Har længe overvejet at købe noget fra den hjemmeside, men pga pengemangel er det desværre ikke blevet til noget :-(((

  Fantastisk blog, tjekker den dagligt og følger dig på instagram! :-)

  Knus og kram!

 62. Det er virkelig en fed konkurrence. Jeg elsker Fitnessguru! Det giver god mulighed for at eksperimentere med flere af deres produkter. Jeg får helt sommerfugle i maven bare ved tanken. So excited! :D

 63. Fed konkurrence, og med ekstrem gode produkter! :-)

  ps. elsker din blog – tjekker den dagligt ud! Good inspiration and keep up the good work er hvad jeg had at sige!

  vh Maria

 64. Jeg kan kun fortælle dig hvor meget du motivere mig til at optimere min træning og levestil endnu. Tak for du gør så stor en indsats. Håber du ved hvor mange du påvirker og skubber til.
  Respekt og squats herfra!

 65. Først og fremmest, super fantastisk blog, og hvor er du inspirerende at følge på instagram! :-) Som enlig mor til en skøn pige, kunne jeg i den grad få glæde ud af at vinde denne konkurrence. Jeg HÅBER, at jeg vinder :-)

 66. Åh jeg ville elske at vinde dette gavekort. Jeg træner pt op til at løbe halvmarathon d. 9. juni, men er ved at være træt af at løbe og jeg er så små begyndt at styrketræne ved siden af. Jeg står netop nu og skal til at investere i proteinpulver og måske noget kosttilskud, gavekortet ville være en fantastisk mulighed :-)

  Hilsen Elisa

  (Tak for inspiration på instagram)

 67. Hej Tine! Er meget glad for at du har gang i den her konkurrence! Fitnessguru er mega fedt mærke hvor man kan få nogle rigtig lækre ting. Er allerede fan af dem på face, så nu er det bare om at jeg er heldig nok at vinde ;)

 68. Det ville da være så lækkert at vinde for en studerende som jeg!! Så er der jo ingen undskyldning mere…. Puha! Fed blog btw :)

 69. Jeg er vokset op i et elitesports miljø, hvor sund kost og hård træning er hverdag. Har i det sidste års tid døjet meget af overbelastningsskader og har overvejet mange alternative måder at komme ovenpå igen, men der ligger nok lidt dyb skepsis i at kosttilskud på denne måde er noget der er i orden at bruge (alle de problemer omkring doping og man ved ikke helt hvad der kan være spor af i disse ting).
  Men jeg er meget nysgerrig og efter at have læst hvordan mange “helt almindelige” motionister bruger dette og alle de lækre opskrifter d, er er findes rundt om på de forskellige blogs, er det efterhånden noget der må prøves. Så håber jeg vinder og dermed tage det første skridt i en ny og fit retning;)

 70. Liked og hermed kommenteret ;-)
  Håber virkelig at jeg vinder, da jeg ikke har prøvet proteinpulver før….
  ELSKER simpelthen at læse og få inspiration til mad inde på din Insta… Tusind mange tak, fordi du deler det ;-)

  Kærlige hilsner
  Anja

 71. Fantastisk konkurrence – og fantastisk blog! Det kunne være rigtig dejligt at vinde et gavekort til Fitnessguru, da jeg ved, at deres produkter er af bedste kvalitet. Jeg kender allerede en smule til deres produkter, men jeg vil så gerne kunne prøve meget mere, da man bliver så fristet og motiveret, når man besøger deres hjemmeside. Det vil desuden gøre træningen meget sjovere, da man med de bedste produkter er mere sikker på at kunne se en positiv udvikling af det hårde arbejde :)

 72. Waow for en lækker præmie! Jeg har længe overvejet at prøve fitnessgurus proteinpulver, da jeg har hørt en masse godt om det, og så har de jo de fedeste shakers! Jeg har netop lige tømt min sidste bøtte proteinpulver så låner lidt af en ven indtil jeg får købt noget nyt, så det kunne være jeg skulle prøve det fra fitnessguru :-)
  Jeg har siden januar tabt mig ca. 11 kg ved hjælp af Cardio, styrketræning og sund kost. Syntes at sådan nogle tøser som dig er virkelig inspirerende og når man ser indlæg af dig (og andre) på instagram og din blog får man så meget inspiration. Og så er det super fedt at du er begyndt at træne med Susan, min træningspartner er sprunget fra så nu kører jeg på alene. Lidt kedeligt men det skal ikke forhindre mig i at træne.
  God dag.
  Mvh Emma (emmafrederikkej – instagram)

 73. Siden er liket – og jeg krydser fingre og tæer. :-)
  Jeg vil lige sige tak for, at du er så stor en inspiration både på instagram og her på bloggen.
  Keep up the good work!

 74. Jeg har efterhånden trænet i en lang periode nu, dog uden så mange resultater. Derfor ville denne præmie være perfekt for mig, har besluttet mig for at købe kosttilskud, så jeg kan komme igang med at se nogle resultater! :)

 75. Tak for god inspiration, både her og på instagram.
  Jeg er endelig kommet igang med et målrettet styrketræningsprogram og glæder mig til at se hvilken effekt det har på min krop. Jeg kan ikke undvære sund kost og træning i min hverdag, men det ville være en kæmpe motivation, hvis det gav lidt større og synlige resultater! – Det er jeg sikker på ville ske, hvis jeg supplere mit hårde arbejde med de rette tilskud.

 76. Lækkert. Jeg har fået øjnene op for proteinpulver for nylig. Men der er da virkelig mange lækre produkter hos FitnessGuru, som jeg gerne vil prøve. Tak for en fin blog :)

 77. Har liket på facebook, og kan se fitnessguru har rigtig lækre ting! Dem må jeg have fat i! Har ikke den store erfaring med proteinpulver, men kan jo se du bruger det en del. Så må have fingre i det, for at følge med i de lækre ting du laver – og selvfølgelig så jeg kan blive sund og fit! Det er mit nye mål! Håber det bliver mig! :-)

 78. Tak for dejlig inspiration til forskellige opskrifter og tak for utrolig god motivation, som får mig ud af døren om morgnen. Super skøn blog. Jeg er rigtig glad for fitnessgurus produkter og vil rigtig gerne eksperimentere lidt mere med det, så dette er uden tvivl en god mulighed.
  Fortsat god dag og held og lykke! :-)

 79. Sikke en lækker konkurrence. Da min kæreste normalt køber proteinpulver osv, men er udenlands pga. arbejde i et år, hvor jeg pludselig er alene og udgifter mm. Er der desværre ikke råd til det i denne periode. Vil derfor ELSKE at vinde denne pakke, der er perfekt som supplement til den sunde livsstil. Derudover vil jeg elske at prøve de forskelllige lækre sager jeg ikke har prøvet før. Krydser fingre! :-)

  Tak for en SKØN blog!

 80. Åh, hvor ville det være helt perfekt at vinde sådan en fantastisk præmie – helt ubeskriveligt!
  Jeg ELSKER at træne, og det er virkelig hele mit liv – intet kan gøre en i så godt humør som en god omgang endorfiner! Men uanset hvor vigtig træning er, ved vi jo alle sammen godt, at kosten er mindst lige så vigtig for at opnå resultater!
  Som studerende er det dog knap med pengene, og derfor lidt svært at få fingre i alle de DEJLIGE proteiner!
  Derfor er ALLE mine fingre nu krydsede!

 81. Super fed konkurrence!
  Ville elske at vinde den, fordi jeg har en kostplan med ekstrem mange kalorier i som kan være svært at få ned med normal mad, så proteindrikke ville være en god løsning, men som studerende er økonomien lidt stram :)

 82. Hold da op for en konkurrence! Både min kæreste og jeg træner meget – jeg er dog først lige hoppet på vognen for et par måneder siden, så det ville da ikke være så ringe med lidt ekstra protein til deling ;-) Desuden så er jeg helt vild med Fitnessguru. Deres One Whey Strawberry White Chocolate er to die for. Den kan virkelig anbefales. Jeg håber virkelig jeg vinder, så jeg kan eksperimentere med flere af deres produkter, nu hvor budgettet er lidt stramt, hvor SU’en snart løber op for mit vedkommende, fordi jeg snart er færdig med gymnasiet.
  Held og lykke til alle deltagende! Og tak for en dejlig inspirerende og motiverende blog(og instagram) ;-)

 83. Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg vil blive VERDENS gladeste pige, hvis jeg blev udvalgt.. Jeg ville lave kolbøtter, vejrmøller, walking lunges ned af gaderne OG gå med hænderne over hovedet dagen lang! Som fattig studerende og trænings-afhængig er denne præmie skræddersyet til en pige som mig.. Jeg krydser alt hvad jeg kan!!!

  Mvh. Pernille

 84. godt nok en flot give away. jeg har liket dem på facebook. jeg har lige gået igennem en skinnebens betændelse, som heldigvis er overstået nu, så nu har jeg rigtig travlt med at komme i bikini form, og lige få tabt de sidste par kilo.

 85. Årh jeg vil SÅ gerne vinde – det kunne være det helt rigtige til at få pumpet motivationen helt i vejret, og få smidt de sidste 5 kg, ved hårdt arbejde i fitnesscenteret! Tak for en god og inspirerende blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *