Knæk Cancer løbet i København + det samlede beløb

IMG_1851

Så kommer en allersidste opdatering omkring Knæk Cancer. Herefter begynder jeg at blogge om det jeg plejer og forhåbentlig også lidt oftere igen ;) Jeg har haft lige rigeligt at se til, så derfor har der desværre været lidt stille herinde. Det er, som sædvanlig, ikke med min gode vilje. For jeg synes jo det er møg sjovt at blogge :)

Torsdag i sidste uge var det blevet tid til at løbe de sidste 21 km. Fremmødet var ikke ligeså stort som i Aarhus, men jeg blev positivt overrasket. Jeg kender stort set ingen i København og må indrømme, at jeg havde frygtet, men samtidig også indstillet mig på, at løbe de 21 km alene. Det kom jeg dog ikke til! Jeg har ikke helt styr på hvor mange der egentlig mødte op, men det har været 20-30 personer, hvoriblandt en af dem var ham her:

IMG_1916

De fleste kan nok bedre genkende ham når de hører hans stemme. Hans navn er Lars Sandstrøm, kendt som Lille Lars og så er han radiovært på Radio100. Han har været i branchen i 25 år og været de 20 af dem på The Voice. Han har indenfor de sidste par år taget løb til sig og han valgte simpelthen at løbe alle 21 km med mig! Det synes jeg var så sindsygt sejt og han var fantastisk selskab at have med :) Da vi nåede omkring 14-15 km, så blev vi ringet op og var live i radioen, hvilket var til stor morskab for hans kollegaer :) Var der nogle af jer, der hørte klippet?

Jeg hyggede mig gevaldigt under hele løbeturen, for det lykkedes os faktisk at løbe i samlet flok:

IMG_1904

Det betød, at der var mulighed for at få snakket lidt med de fleste :)

Udover Lille Lars, så var der overraskende mange, som havde mod på alle 21 km. Nedenfor kan I se det obligatoriske slut-billede:

IMG_2006

To af de løbere som endte med at løbe 21 (faktisk blev det til 22) km var Emilie fra bloggen eilime.com samt Maria fra corefood.dk. Det er altid sjovt at møde folk bag de blogs man til dagligt læser :)

Som jeg skrev på min private Facebook-profil i går, så er jeg både tilfreds og stolt af min indsamling. Jeg formåede at samle hele 7746 kr ind til Knæk Cancer. Jeg vil i den forbindelse gerne sige TAK til alle der løb med, bød på Hoptimisterne, delte mine Facebook-sider, skrev om mine events samt dem der donerede via sms-donationer. Og TAK til de skønne folk bag Hoptimist, som gjorde det muligt at få indsamlingsbeløbet så højt! :) De har været så søde og jeg er stolt over at kunne tilbyde de medløbende en Hoptimist-nøglering, som symbol på at vi skal finde nøglen til at knække cancer.
Derudover så synes jeg også at min kære søster bør nævnes. Hun løb med i Aarhus og tog med til København, hvor hun i over to timer sad og passede på vores ting, heppede og var en kæmpe støtte (til trods for både kulde og en lille smule regn). Jeg vil til hver en tid hellere løbe 21 km end at skulle have den opgave min søster påtog sig – så I kan nok regne ud at jeg er yderst taknemmelig :) (og skylder vist en middag på den bekostning..)

Alle billederne er taget af Amy Butt, som skrev denne artikel for cancer.tv2.dk :)

4 Replies to “Knæk Cancer løbet i København + det samlede beløb”

 1. Det er bare så flot! Du kan virkelig være stolt af dig selv!

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om mit vægttab, har pt. tabt 16 kg.

 2. Hej Tine.
  Er alle pengene fra hoptimist auktionerne kommet i hus? Eller er der folk, som ikke har meldt tilbage? :-)
  Kærlig hilsen.

 3. Det er virkelig et super sejt initiativ du har taget, og hvis jeg boede i Århus eller København, var jeg helt klart hoppet med på noget af turen :)

Leave a Reply