Knæk cancer løbet i Aarhus

IMG_9660

Så er det i morgen at jeg løber de første km af den 42 km lange udfordring jeg har sat mig selv i det gode formåls tjeneste. Jeg glæder mig helt vildt og er overvældet over den store opbakning! :) Tusind tak til alle der har hjulpet med at sætte fokus på projektet, har budt på nogle af Hoptimisterne eller kommet med søde kommentarer. Det har været en kæmpe fornøjelse at stable sådan et projekt på benene, når man får en sådan opbakning! :) Nu mangler vejrudsigten bare at komme med lidt ekstra opbakning også og fjerne de skyer der er sat på programmet i morgen (og den lille smule regn vælger jeg fuldstændig at ignore, for det regner aldrig når jeg løber, hehe. Og ikke høre tale om at det skulle regne i morgen, tsk tsk!).

For at sikre at alle er helt med på hvor, hvornår og hvordan løbet kommer til at foregå i morgen, så har jeg været ude i Risskov og tage lidt billeder :)

Mødestedet er ved det udendørs fitness-area i kan se på ovenstående billede, men det er dog oppe på toppen af den lille bakke:

IMG_9658 kopi

Man kan finde derud ved at dreje ind af denne lille sti der er ved krydset af Trøjborgvej og der hvor Skovvejen bliver til Dronning Margrethes Vej:

IMG_9661

 

Løbet starter kl 16.00 i morgen, men kom gerne i god tid :)

Resten af oplysningerne kan I se på Facebook-eventet her.

Jeg glæder mig til at løbe med mange af jer i morgen! :)

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

12 thoughts on “Knæk cancer løbet i Aarhus

  1. Jeg sender dig 21 seje tanker i eftermiddag, mens jeg sidder til forelæsning.
    Håber at det holder tørt og at der kommer stor opbakning både i dag og på torsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *