Knæk cancer: Løberuterne

knæk

Jeg har nu også oprettet et event til min løbetur i København, som kommer til at foregå rundt om Damhussøen/-engen. Tusind tak til jer der har været så søde at hjælpe med forslag til løberute! :) Det har været en fantastisk hjælp!
I kan finde Facebook-eventet i København her og det i Aarhus her

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

11 thoughts on “Knæk cancer: Løberuterne

 1. Hej Tine, jeg synes det er et rigtig godt initiativ og jeg kunbne godt tænke mig at løbe med i Aarhus. Men… jeg er ikke på facebook – so what to do?

  Mange hilsner fra Rikke

  • Hej Rikke,
   super fedt du har lyst til at løbe med! :)
   Kan du se gruppen selvom du ikke er på Facebook? For i så fald, så er det helt fint og så glæder jeg mig til at se dig – hvis ikke, så kan jeg sende dig informationerne pr. mail? :)

   • Juhuu.. jeg fandt det og kan se rute og mødested, så det må være godt :-) Beklager jeg ikke kan vise opbakning via facebook, men kan da i det mindste her sige, “Du er super sej fordi du gør det her” (synes nu også du var ret sej før ;-))Jeg håber der kommer rigtig mange og vi sammen får skabt opmærksomhed. Håber du får en god oplevelse med Radio 100 i dag.

    :-) :-)Glæder mig

 2. Hej Tine :)

  Jeg synes det er så fedt et initiativ. Jeg er kun lige begyndt at løbe, men jeg kommer og løber med så langt jeg kan på mandag i Aarhus. Jeg skriver lidt om dit projekt imorgen på min blog, så der linker jeg selvfølgelig til dig. Jeg håber i den forbindelse at det er i orden, at jeg bruger billedet i denne blogpost i min blogpost?

  Glæder mig til vi ses på mandag. :)

 3. Pingback: Ugens syndige: Mors skønne stikkelsbærtærte og lidt om min efterårsferie | Søsters Køkken

 4. Pingback: Løb vinteren i møde og støt et godt formål - Sundhedsbanditten

 5. Pingback: Løb vinteren i møde og støt et godt formål - Sundhedsbanditten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *