Kender I det..?

Jeg må indrømme, at denne følelse har jeg ofte. Det er særligt de nætter, hvor jeg har svært ved at falde i søvn. Man har de bedste intentioner og motivationen er bare tårnhøj ;)


Billedet har jeg fundet på imgur.com og I kommer direkte til det ved at trykke på billedet.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

15 thoughts on “Kender I det..?

 1. Åhr kender det alt for godt! Tror dog det hjælper lidt på statistikken for succes, hvis man ved veninden venter i fitnesscenteret f.eks.

  Jeg har bare det problem, at jeg ikke har så mange veninder der går op i at træne det samme som mig. Ville virkelig ønske der fandtes en fitnessbuddy-database, hvor man kunne finde andre som også skulle til step/styrketræne/løbe en tur f.eks. :)

  • Det gad jeg også godt fandtes – en side hvor man kunne finde nye træningsvenner, at mødes med for at træne eller bare snakke om træning (for det er ikke alle der gider det af mine veninder :( )

   • Det kunne også være fint med en, hvor man bare kan finde en der træner det samme som en selv. Mine træningsmakkere og mig er vokset fra hinanden. Den ene er til dans og den anden er til H.I.T.-træning, og jeg er midt imellem. Så det der med, at man finder en der træner måske samme spinningshold, men at man måske ikke kender dem for mere end det – kunne være en business case. Der er ihvertfald et marked for uforpligtende – forpligtende træning. :)

  • Det tror jeg du har helt ret i! :) Træningen er som sådan heller ikke der hvor min motivation er dalene, men faktisk mere alt maden osv. :)
   Jeg er ved at se om ikke jeg måske kan lave en fane på bloggen, hvor man evt. ville kunne finde en træningsbuddy :)

 2. Åh, jeg elsker når andre fitnesspiger “indrømmer” at de også har perioder hvor motivationen daler og de hellere vil smide sig på sofaen – det har jeg nemlig også! Det er sgu ikke altid jeg springer ud af sengen (men det er altid med de bedste intentioner jeg lægger mig til at sove :p) og det er langt fra altid jeg orker snitte grøntsager, stå og svede eller forberede en proteinshake. Som regel kan jeg komme over det og bare gøre det, men andre dage vælger jeg også sofaen – og det er okay :D

  tak for et dejligt ærligt billede! :)

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  • Jeg er nu også ret pjattet med at træne om søndagen. Synes stemningen er en helt anden :) Men desværre så står der hviledage på mine søndage indtil marathonet og da jeg følger programmet med min makker, så er det lidt svært bare at rykke rundt på :/

   • Det er nok også fordi, at alle de der unge mennesker der ellers er, de ligger hjemme med tømmermænd :-)

    Jeg praktiserede i min bachelortid, at køre tømmermandsspinning søndag formiddag… Det var nogle gange lidt en udfordring.. ;-)

 3. Åh, jeg føler mig ramt – kender det alt for godt! Det er heldigvis blevet mindre på det sidste, men der er dog stadig aftner, hvor jeg lægger vilde planer for, hvad jeg skal opnå mht. træning og sund kost dagen efter, og når vi så når næste morgen, så er motivationen af en eller anden grund ikke helt så høj som om aftenen :)
  Det gælder heldigvis i det fleste tilfælde om planlægning, og får jeg sovet nok, er det heller ikke så slemt næste morgen..

  – Elena (www.fitmore.dk)

  • Hehe, lyder PRÆCIS som mig :-) For mine aften tanker går desværre nogle gange ud over søvnen, og så har man da slet ikke overskud til at løbe inden studiet osv. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *