Kari traa løbejakke

Jeg opdagede lige at IFORM har tilbud på denne fine løbejakke fra Kari Traa samt et 3-måneders abonnement hos dem til kun 100 kr plus porto på 39 kr (I kan se tilbuddet lige her). Jeg har mange gange benyttet mig af denne type gode tilbud fra IFORM – jeg plejer at opsige abonnementet når jeg får det første magasin, for ellers binder man sig til yderligere tre måneder, hvor hvert blad koster ca. 60 kr. Bare et lille tip, hvis man primært går efter at få den tilhørende gave, hehe :)

Ikke-navngivet-1Billederne har jeg lånt fra Kari Traas hjemmeside 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

22 thoughts on “Kari traa løbejakke

  • Arj, øv hvor surt :( Men mon ikke du bliver glad for flad mave sættet! Jeg har selv været på udkig efter en rodondo bold, for de skulle være super effektive til mavetræning :)

 1. Ja, jakken er rigtig fin og det er et godt tilbud. Bare vær opmærksom på, at der står, at abonnementet fortsætter i et løbende kvartalsabonnement til 59,95 pr blad. Sådan som jeg læser det, betyder det, at man er “tvunget” til at betale for 3 mdr. ekstra, før man kan sige abonnementet op. Men man sparer stadig penge – men man kan ikke nøjes med 139,95 kr :-)
  Ellers masser af ros til bloggen

 2. Efter at have fulgt din og andre inspirationsblogs på Bloglovin’ har jeg endelig besluttet mig for at oprette min egen blog og dele min vægttabs-rejse! Jeg håber du vil kigge forbi :-)

  Ps. tak for alle de dejlige opskrifter, som gør det nemmere at være sund på den lækre måde!

 3. Hejsa… Fed og inspirende blog! Jeg er begyndt paa kur men mangler virkelig inspiration til madpakken. Kunne du lave et indlaeg omkring ideer til laekre madpakker som ikke skal tage for lang tid at lave? Sundt og fyldt med proteiner :)

  • Tak for de pæne ord :)
   Det var en god idé, det vil jeg lige tænke lidt over :) Jeg laver tit salater med hytteost – men skal nok lave nogle opskrifter og poste dem på bloggen :)

 4. ha ha det samme gør jeg også, og har lige bestilt jakken og ifrom, gider ikke give 600-800 kr for en løbejakke :-) og kan godt lidt at læse blade så det er win win

 5. Hej Tine,
  Ved du hvornår på måneden modtager man bladene? Hvis man bestiller her i Juli, vil jeg så modtage Juli blandet eller August bladet?:)

  • Hej Tine,
   Ved du hvornår på måneden modtager man bladene? Hvis man bestiller her i Juli, vil jeg så modtage Juli blandet eller August bladet?:)

   • Hej Jose,
    der gik ca. 3 uger fra jeg bestilte til jeg modtog min jakke. Jeg har dog tidligere oplevet at deres levering kan tage lidt lang tid :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *