Kan I huske…

… den siddende squat challenge?
I mandags (dagen efter halvmarathonet) besluttede jeg mig for at nu skulle min rekord slås. For jeg klarede overraskende hurtigt at sidde i de fem minutter, så i mandags sad jeg der i 6 hele minutter (og 5 sekunder). Susan klarede også at sidde i fem minutter og fem sekunder, så det betyder nu at denne challenge for vores vedkommende er ovre. Men vi kunne godt tænke os og høre jeres resultater? :)
Vi er desuden gået i tænkeboksen og er ved at finde på en ny challenge til os og jer :)
challenge

9 Replies to “Kan I huske…”

 1. Ja, de 5 min nåede jeg også rimelig hurtigt (faktisk på andet forsøg), men nu er jeg begyndt at lave den uden hjælp fra væggen. Altså som en stillestående squat. Og DET er hårdt. Her er min rekord kun 3:25 (efter andet forsøg), den brænder altså lidt mere i lårene.
  Nå, men ville egentlig bare sige, at jeg er med på en ny Challenge.
  Og så synes jeg i øvrigt at I er PISSE seje! Halvmarathon efter kun 9 ugers løbetræning, det er fanme sejt! Og tiden var vildt flot!

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Sådan, det er cool! :) Husk at være opmærksom på din holdning og knæ når du sidder uden væg :)
   Fedt du er klar på en ny challenge – dejligt at høre.
   Og tak for de søde ord – jeg må indrømme at jeg ikke helt troede vi kunne klare den på under to timer da Susan sagde det, men stemningen gør simpelthen så meget og så var min løbemakker uundværlig ;)

 2. Jeg er vild med, I laver udfordringer. Jeg er spændt på den næste :D

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Skønt at høre! :)

 3. Udfordring accepteret!

  6,23 minutter !

  // HealthDane :D

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hatten af for den flotte tid! :D

 4. Jeg er virkelig i dårlig form og er først lige begyndt at træne, og jeg er virkelig stolt over mit ene minut og syv sekunder, haha! :P Min plan er dog at klare et minut og 30 sekunder i dag!!
  Måske jeg skulle prøve at gøre det hver dag og se om jeg bliver bedre dag for dag :-)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Jeg synes det er en fin start-tid! :) Bliv ved og så husk at meget af udfordringen i den ligger psykisk :) Tro på du godt kan og overrask dig selv :)

 5. Synes det er super motiverende med de her udfordringer, og hvis det ikke var fordi jeg allerede har trænet ben i dag, havde jeg lige prøvet! :) Men det skal helt klares prøves næste gang benene skal ha en omgang!

Leave a Reply