Julekalender – 3. december

Dagen i dag har Susan og jeg valgt at kalde for TABATA Tirsdag. Vi har derfor sammensat et program til jer, som virkelig fik pulsen op hos os begge. Hvis man bor et sted, hvor underboen ikke eksisterer eller ikke kan høre hvis man hopper, så kan man sagtens lave videoen derhjemme, hvor det kun er træningstøj man har brug for (og et par sko vil bestemt også være at anbefale.. I videoen ses en tydelig forskel på Susans og min teknik, som skyldes at jeg ikke havde sko på..)

Og så har julenissen været på spil og sneget to fejl ind – mon I kan finde dem..? :) (som desværre ikke bliver rettet, da det tager mig mere end tre timer at lægge en video op på youtube).
Hvis I gik glip af gårdsdagens video, så kan I finde den i min julekalender her, hvor I skal trykke på låge nr. 2 :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

9 thoughts on “Julekalender – 3. december

  1. FEDT FEDT FEDT!! Virkelig et godt initiativ med sådan en julekalender.. Skal love for at man får sved på panden, af “kun” 10 min. arbejde. Super gode øvelser, og meget overskueligt at få passet ind i hverdagen. Keep up the good work:-)

  2. Hyggeligt med jeres videoer, men jeg må spørge om en ting. Hvor har I lært at lave turkish get up henne? For jeg synes det I laver, minder mere om en sit up-get up. Normal ved en turkish get op, skal samme ben, som man har vægten i være bøjet, det andet ben strakt. Derefter sætter man sig op på albuen, derefter hånden i gulvet, skyder hoften op, trækker det strakte ben ind under sig og rejser sig op…..måske lidt svært at se for sig….men det er vist den nemmeste måde at forklare det på :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *