Julekalender 17. december

Så er det blevet tabata-tirsdag igen :) Og jeg skal lige love jer for at dette var en simpel workout, som fik pulsen højt op hos både Susan og jeg!

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Julekalender 17. december

  1. Jeg skal lige have på det rene, om det er en squat hvor man hopper ved hver eneste squat? Eller står i bare på tæerne? (Det er nemlig ikke helt til at se) Eller er det kun ved hver anden squat at i hopper? Jeg har selv hjemmeworkouts, hvor jeg hopper på hveranden squat, og det er ret hårdt! Så hvis I har gjort det på hver eneste squat…så er I seje!!

    • Hej Jessica,
      det kan jeg faktisk godt forstå du synes er svært at se! :) Jeg burde nok lige have skrevet hvad øvelserne hedder. Det er jumpsquats, hvor vi hopper hver gang. Synes man de er for hårde, så kan man bare lave dem uden hop eller hver anden gang som du også skriver :) Men det er (heldigvis) kun 20 sekunders arbejde, så det hjælper lidt på det, men 3. runde begynder i høj grad at brænde ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *