“Julegave til dig selv” idé

Jeg synes lige jeg vil dele min “julegave til dig selv”-tip, som jeg netop har benyttet mig af :)
Det er sættet på nedenstående billede jeg har købt sammen med tre iform blade til 139,- når portoen er betalt (fandt det her)… Det synes jeg er billigt :) Jeg har nemlig længe gået og kigget på tights’ne fra Kari Traa, så det er jo perfekt :) Så er jeg bare spændt på hvornår jeg modtager sættet.
I øvrigt, så er det her indlæg på INGEN måder sponsoreret. Det er bare mig, som er vældig begejstret, hehe. Man skal dog være opmærksom på, at når man bestiller tilbudet, så tilmelder man sig også automatisk til et abonnement,  men det opsiger jeg når jeg får tilsendt gaven og så er der ingen ko på isen – så længe man altså husker det :)


Billedet er lånt fra iFORM
Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

4 thoughts on ““Julegave til dig selv” idé

  1. jeg modtog også en mail fra iform om tilbudet. og tænkte også straks at det måtte jeg købe, det er jo rigtig billigt! jeg er bare lidt i tvivl om hvilken størrelse jeg skal bruge?! jeg bruger small, men deres hedder xs/s så er bange for det bliver for småt.

    • Det var jeg faktisk også! Havde der været en m/s havde jeg købt den. I sportstøj bruger jeg normalt S, men jeg valgte altså at bestille den i M, for jeg HADER når den slags stof er for småt og man skal gå og hive ned i blusen ;)

    • Da jeg bestilte det, fik man ikke valget mellem hvilken farve, så tror ikke der er noget valg, desværre. Ville nok også blive en dyr fornøjelse for mit vedkommende, hvis der var ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *