Januar ★ Gæstebloggere

Så er vi kommet på den anden side af det nye år. Jeg håber I alle har haft en fantastisk skøn, dejlig og hyggelig jul samt et sjovt og festligt nytår. Jeg havde begge dele, men lå desværre med madforgiftning imellem de to højtider :( Det er ikke vildt fedt når de dage var afsat til at give bachelor-opgaven en ordentlig overhaling. Men sådan er det nu engang og det er der ikke så meget at gøre hverken til eller fra.

Jeg afleverer bacheloropgave den 3. februar, hvilket betyder at jeg får ekstremt travlt hele januarmåned. Det kan ikke undgå at gå ud over mine to helt store hobbys: træning og blog! :( Træningen har jeg besluttet at ændre til udelukkendende cardio. Nogle ville måske ikke mene at jeg burde prioritere træning i denne måned, hvor jeg får så åndssvagt travlt, men min priotering skyldes at træning er mit allerbedste forbyggene medicin mod migræneanfald, som jeg især rammes af under eksamensperioder. Så derfor vil jeg i januar  fortsat træne dagligt, men hvor jeg enten løber, tager til spinning eller stepfit. Det er alle tre sportsgrene, hvor min puls kommer højt op og mine øjne får lov til at slappe af og bruges på en anden måde. Alle tre sportsgrene har jeg tidligere brugt på dage, hvor jeg kunne mærke migrænen komme snigende og på den måde stoppet det inden et anfald.

Mht. bloggen, der har jeg taget kontakt til tre søde piger, som kigger forbi med et par gæste-indlæg. Jeg kan afsløre så meget, som at alle tre er bloggere og to af dem har I måske mødt herinde tidligere. Den tredje er ikke en sundhedsblogger, men jeg har lokket hende til at kombinere elementer fra hendes blog og sætte det sammen med sundhed og træning. Det er der indtil videre kommet noget ret sjovt ud af, så glæd jer :)

I februar der begynder jeg på maraton træningen, så jeg sammen med Susan kan stå klar til CPH marathon i maj. Der kommer til at stå styrketræning og løbetræning på programmet og forhåbentlig kommer der et lille vægttab oveni :) Så hvis I til februar allerede har glemt alle jeres gode nytårsfortsæt, så kig endelig forbi, for der er jeg klar til at give mig i kast med mine ;)

Til trods for bacheloropgaven, så tror jeg stadig I kan regne med billeder på Instagram, hvor jeg kan findes under @fitinspirationdk . Så hvis der bliver for stille herinde, så følg endelig med på Insta :) Der er aaaalt mulig spændende så som min morgenmad (I know, breaking news – haha). Nå men, jeg håber I kommer godt igennem jeres januarmåned og så håber jeg I vil tage rigtig godt imod de søde gæstebloggere :)

IMG_07882

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

11 thoughts on “Januar ★ Gæstebloggere

 1. Uh hvor jeg forstår dine prioriteringer! Jeg afleverer også BA i morgen, så resten af måneden står på læsning, eksamen, fejring, dimission og ferie inden voksenlivet overtager i februar. Har dog bestemt mig for, at jeg skal prioritere at lukke verden ude og få lidt mig-tid ved de tre ugentlige træninger :-)
  Held og lykke m opgaven :)

 2. Glæder mig til at læse dine gæstebloggeres indlæg. Hvis du får brug for en ekstra gæsteblogger siger du bare til. Det kunne være rigtig sjovt. :)

  Forstår virkelig godt din prioritering mht. træning. Jeg tror altså også at man tænker bedre hvis man får rørt sig lidt, og får lidt frisk luft. Det har ihvertfald hjulpet mig nu her, mens jeg har skrevet retorikeksamen. :) Rigtig meget held og lykke med det.

  • Har sendt dig en mail :-)
   Giver dig helt ret, jeg tænker også meget bedre når jeg har fået rørt mig! Ikke desto mindre er det også en perfekt pause hvis man er gået lidt i stå i skrivningen :-)

 3. Hej Tine

  Jeg kan også godt give dig en hjælpende hånd, hvis du synes min baggrund og/eller nuværende profession kunne være interessant :) Det ska ik’ kom’ an å det da – så du kan få gjort de andre ting færdige! :)

  Micha

 4. Super spændende – glæder mig til at læse hvad dine gæste blogger har på hjertet :) Pøj pøj med eksamen – kan alt for godt huske hvordan det var :)

  God vind herfra

  Charlotte
  @fitmombycharlotte (følg mig på instagram og deltag i konkurrencen om et HAY fad)
  Fit-mom.bloggersdelight.dk
  EN personlig om at være MOR, komme i form efter fødslen og træning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *