Istid

Om det er den usunde, den sunde eller den sunde modificeret med f.eks. lidt Baileys, ja, så er det hvad jeg har sørget for at få rigeligt af denne sommer :) Især den sidste  er jeg ret vild med ;)

Jeg suger alt hvad der overhovedet hedder sommer til mig, for lige om snart starter et nyt kapitel for mig og jeg går en travl tid i møde. Selvom jeg ved det bliver spændende, så ved jeg også at jeg i ny og næ vil tænke tilbage på denne dejlige og rolige tid jeg har haft :) Jeg blev færdiguddannet diplomingeniør indenfor bioprocesteknologi og har siden midten af februar kigget efter jobs. Drømmejobbet kunne jeg ikke definere og de jobs der var kunne jeg ikke se mig selv i. Så efter mange tanker og overvejelser om fremtiden, job osv., så kom jeg frem til at jeg havde brug for at gå i en lidt anden retning og at jeg slet ikke er færdig med at læse. Min indre nørd jubler over min beslutning, for faktisk er jeg vild med at være studerende og suge ny viden til mig! :) Så jeg starter på Handelshøjskolen på HA almen (bachelor i erhversøkonomi) officielt den 1. september. Rusugen starter dog den 25. august :) Det er med sommerfugle i maven, at jeg kan fortælle jer, at jeg glæder mig helt vildt!
Udover studiet, så starter jeg også på personlig træner uddannelsen hos Fitness Institute, hvor undervisningen kommer til at foregå de næste mange weekender sideløbende med mit studie. Jeg har allerede taget deres grunduddannelse i Fysiologi og anatomi samt Fitness instruktør uddannelsen (der i dette tilfælde gør mig i stand til at lave træningsprogrammer) så jeg glæder mig til at få sidste del af hele pakken med, for undervisningen er virkelig interessant! :)

Det var lige lidt om min kommende tid, så hvis der til tider bliver lidt stille herinde, så ved I altså nu hvorfor ;) Så tilbage til overskriften på dette indlæg: IS! :)

Chokolade is

chokoladeis

Jeg har lavet tre forskellige varianter, som alle har samme basis-opskrift bestående af (til 6 is):
– 2 bananer
– 4 tsk kakaopulver
– 3 dl væske (vand, mælk, kokosmælk osv.)

Den første variant består desuden også af:
– lidt vaniljesukker
Den anden variant:
– caribbean choco proteinpulver (fra Bodylab)
og den sidste er med romkugle-smag:
– vaniljesukker, mandelessens og romaroma

Baileys is

Balieys-is

 

Denne is i Skagen i selskab af mine forældre :) Jeg brugte 2 modne bananer der var halvfrosne (de havde kun fået 30 min i fryseren, men skulle nok have haft minimum 60-90 minutter i fryseren) og så en god skvat Baileys. Det blev desværre på slump, men smag lidt til undervejs. Hvis isen bliver for flydende kan den evt. komme en kort tur i fryseren :) På toppen kom jeg lidt mørk hakket chokolade.

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

9 thoughts on “Istid

  • Tak for din skønne besked :) Jeg har faktisk altid elsket at læse og da jeg var lille og folk spurgte hvad jeg gerne ville være, så var svaret: “Det ved jeg ikke, men en laaaaang uddannelse”. Så det er vel den “drøm” jeg er ved at indfri nu ;) haha…

 1. Hej Tine
  Jeg er meget interesseret i at høre om hvilke tanker du har gjort dig i forhold til en bachelor i erhvervsøkonomi.
  Jeg har selv lige afsluttet min bachelor i Matematik og kan heller ikke se mig selv i nogle af de jobs derude. Jeg ovevejer også at begynde på HA almen til næste år da den er så bred. Tænker du på at kombinere din personlig træner uddannelse med erhvervsøkonomi? (Er nemlig også selv personlig træner)

  • Hej Katrine,
   jeg har gjort mig rigtig mange tanker, men er ikke kommet frem til svaret. Jeg er egentlig fortsat meget i tvivl om hvad alt det her skal ende ud med, men jeg følger mine interesser mest muligt – eller forsøger :)
   En kombination af ingeniør og økonomi er rigtig stærk at have på CV’et og om det bliver egen virksomhed eller en ledende stilling, så er det begge fremtidige jobs jeg sagtens kan se mig selv i. Hvis det på nogen måder bliver muligt at kombinere blog/personlig træner med min HA almen, så griber jeg straks chancen! :) Så ja, den mulighed har jeg bestemt også øje for :)
   Beklager mit meget rodede svar, men jeg er desværre ikke spor sort/hvid og er altid liiiidt i tvivl om hvilke beslutninger jeg skal tage osv. ;)

 2. Det lyder virkelig spændende med HA og ikke mindst personlig træner uddannelsen :) Du må endelig sige til, hvis du kommer til at mangle en at afprøve dine nylærte PT-enskaber på :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *