Interview med Fie Rosenkilde del 2

Hvad finder man altid i dit køleskab?

I mit køleskab er der altid at finde; Æg, kylling, tun, spinat, bladselleri, avokado, tomat, agurk og ingefær – dette er et must for mig at have disse ting, da jeg drikker meget grønsagsjuice og spiser salat til alle mine måltider.

3

Hvad spiser du typisk i løbet af en sund dag?

Min dag kan fx se således ud;

kl 07.00 – 08.00 – Træning nr. 1

– Spinning el. powerwalke

kl 09.00 – Efter spinning eller powewalke

– En grønsags smoothie med proteinpulver. eller en salat bestående af tomat, agurk og æg.

kl 12.00 – Mellemmåltid

– Burde spise, men glemmer det….

 kl 14.00 

– Salat bestående af tomat, agurk, bladselleri, avokado, æg og tun.

 kl 16. 00 

– Nogle gange en gulerod, men glemmer faktisk også at spise her.

kl 18.00 – Inden træning (hvis jeg har fri kl 19)

– Salat bestående af, tomat, agurk, ærter, bladselleri, og et kyllingebryst.

kl. 19.00 – 20.30 – Træning nr. 2

– Styrketræning, crossfit el. Cardio-træning alt efter hvilken dag det er og hvordan jeg har planlagt min uge.

Er du struktureret i forhold til hvad du skal spise og planlægger forud?

Jeg er meget struktureret, jeg planlægger altid min dag ned i mindste detalje med hensyn til min kost, hvornår og hvad jeg skal spise, samt hvad og hvornår jeg skal træne – dette er for at få mit arbejdsliv, veninder/familie og træning til at gå op i en højre enhed.

Hvad gør du når du får lyst til noget usundt?

Når jeg får lyst til noget usundt så går jeg ud og børster mine tænder og måske så løber/går jeg en tur for at komme på andre tanker, eller også prøver jeg at finde noget alternativt, såsom at lave en smoothie, spise en proteinbar (ELSKER Nupo med mint), eller også laver jeg mig en lækker frugtskål vendt i skyr med mandler og kanel.

Og andre gange falder jeg i ligesom alle andre – her får jeg bare altid så ufattelig dårlig samvittighed bagefter, og det er noget jeg skal lære at det er i orden engang imellem, uden at få det dårligt med sig selv. Men min krop reagerer dårligt på det, jeg bliver oppustet og ligner en i 8 mdr. får dunkende hovedpine og værst af alt en masse ulækre bumser :-)

4

Har du en yndlingsret eller måske en sund opskrift du har lyst til at dele? 

Jeg elsker wok!!! Kunne leve af det – og det gør jeg næsten også :0)

Til min wokgryde bruger jeg ofte:

 • kylling,
 • blomkål
 • broccoli
 • gulerødder
 • bønner
 • bladselleri
 • chili
 • hvidløg

Jeg starter med at sætte kyllingen i ovnen med en masse krydderier ovenpå, for at få den lækker mør, så tager jeg alle grønsagerne og hakker dem groft og smider dem på panden til de er varme, så putter jeg noget kokosmælk og en grøntsagsbouillon i og så kommer jeg den færdige kylling i til sidst – jeg laver altid min wok så der er bid i grønsagerne for at maven har noget at arbejde med, og så smager det bare bedre end smattede grønsager :-)

Jeg ville gerne have lagt en lækker opskrift samt billeder ud af nogle fantastiske proteinkager, men må indrømme at jeg endnu ikke har fået kastet mig ud i disse projekter endnu, da jeg ikke synes jeg har haft tid til det – men i næste uge har jeg bage dag med en veninde, og vi skal bage SÅ mange proteinkager at I tror det er løgn, og jeg glæder mig til at kunne sætte tænderne i noget med god samvittighed… :-)

Det var alt fra mig, håber I kunne lide mit indlæg og har I spørgsmål eller lignende skal I være velkommen til at kontakte mig på;

Fierosenkilde@gmail.com eller finde mig på Instagram under Fierosenkilde – og følge min hverdag samt, kost og træning :-)

God Sommer til alle!!

Kh Fie

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

3 thoughts on “Interview med Fie Rosenkilde del 2

 1. Jeg kan kun sige… Sejt! Er dybt imponeret over, at Fie er SÅ struktureret.
  Hvis det er muligt at stille spørgsmål til hende her, så vil jeg gerne spørge, om hun ikke møder en smule misbilligelse eller undren på vejen over hendes så strukturerede livsstil?? (personligt er jeg selv fan!)

  Ps. din blog bliver bedre og bedre (:

 2. Kender så godt det der med at falde I, og så sidde med dårlig samvittighed bagefter og føle sig som en ballon, der er ved at eksplodere :-) Selvom du nu ikke lyder til at gøre det lige så tit som mig! Thumbs up for det og ja, angående Ibens spørgsmål: kunne jeg egentlig også godt tænke mig at vide, om du ikke møder en del misbilligelse?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *