I’m back :)

Der har været usædvanligt stille herinde den sidste uges tid, hvilket skyldes lidt tekniske problemer. Jer der følger mig via Bloglovin’ risikerer også at få lidt spøjse opslag herinde fra, men jeg gør hvad jeg kan for at det skal forløbe så smertefrit som muligt.

Jeg har siddet oppe det halve af natten for at få alle mine gamle indlæg tilbage på sin plads, få layout til at passe igen osv., men hvis nu der skulle være problemer med et eller andet på siden, kan I så lokkes til at skrive det i kommentarfeltet, så vil jeg få kigget på det med det samme? :) Ellers må kommentarfeltet, som altid, også gerne bruges til forslag/ønsker af kommende indlæg. Jeg har tænkt mig at komme med lidt forskellige opskrifter det næste kommende stykke tid blandet med det jeg plejer, men hvis nu I synes der er et eller andet emne som kunne være fedt på bloggen eller hvis der er noget I savner, så skriver I altså bare :) Fitness blog

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

4 thoughts on “I’m back :)

 1. Hejsa (;
  jeg kan godt tænke mig et indlæg omkring protin pulver (anbefalede produkter, mængder osv. ) da jeg er helt grøn på dette område. Jeg kan nemlig se mange lækre opskrifter med (: tak for en god blog, som giver mig inspiration hver dag til en sundere tilværelse. (:

 2. Tak for en super flot, spændende og inspirerende blog!
  Noget, jeg godt kunne tænke mig at blive klogere på er sportsbh’er. Det er altså en udfordring når man er større end en b-skål, for det skal ligesom holdes ordentlig på plads. Jeg har kun gode erfaringer med ét mærke (Triumph Triaction) og selvom de er rigtig gode er de også rigtig dyre, så alternativer ville være gode :)

 3. Godt at du er tilbage! :)

  Jeg ville rigtig gerne høre lidt omkring de tilskud du tager i forbindelse med maratontræning – hvad, hvornår og hvordan?
  Jeg går selv og overvejer, om jeg skal have noget der kan “holde på musklerne” når jeg løber lange ture, så de ikke nedbrydes for meget. Eller hvordan jeg gør i forhold til gels under løb og sådan :)

  Du er virkelig sej, Tine. Håber dit knæ er ved at være godt igen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *