Hygge-dag

LevFITDagen i dag har stået på HYGGE! Susan og jeg planlagde for flere måneder siden hvordan denne dag, dagen efter marathonet, skulle forløbe :) Så selvom jeg normalt ikke viser billeder af slik og usunde sager på bloggen, så gør jeg lige en undtagelse! Det håber jeg ikke nogen bliver stødt af og beklager på forhånd hvis jeg frister nogle ;)

Susan har jo trænet benhårdt op til det løb og dagen efter har hun i høj grad nogle depoter der trænger til at blive fyldt op (at det så bør være af sunde nærende fødevarer, det overså vi lige i dag). Hendes ben var virkelig ømme og afslapningen i dag yderst tiltrængt. Så vi har bare siddet i sofaen med dynerne og set forskellige serier, spise slik og spist frysepizza. Jeg har jo bakket hende op på alle fronter, så i dag var altså ingen undtagelse ;)

Udover at hygge dagen lang, så har vi faktisk også startet på noget nyt: SNAPCHAT :) Privat er det nemlig noget vi begge er kæmpe fans af og bruger dagligt, så derfor er vi gået sammen om at lave en offentlig profil, hvor vi 5-7 gange om ugen (måske mere, måske mindre) vil lægge billeder op via “My story”, det vil primært være trænings- og sundhedsoritenterede billeder, men også alt mulig blandet. Så hvis I er nysgerrige, så tilføj os endelig derinde :) Vi hedder LevFIT.

DSC01945

DSC01951

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

10 thoughts on “Hygge-dag

 1. Jeg synes det er superdejligt at I viser der også er plads til at skeje ud. Du har jo også trænet hårdt. Hvis nogen bliver stødt over det, kan de da lige smutte over på vores side opskriftsamleren.dk og tjekke hvor sundt de lever. Skal der strammes op eller er der plads til at skeje ud? Vi har gjort det nemt at beregne dagens måltider. Konklusionen er selvfølgelig op til ens livsstil i øvrigt.
  God restitution til jer begge.
  Kh.
  Anne-Marie

  • Tak :) Det er jo en hårfin balancegang synes jeg, for jeg kan godt forstå hvis folk bliver irriteret over det, når nu de følger mig pga. sunde opskrifter osv. ;) Men lige i dag synes jeg sådan et indlæg var på sin plads :)
   Det lyder som en spændende side I har jer, jeg kigger forbi :)
   Kh Tine

 2. Der skal være plads til både sundt og usundt … 80/20 efter min mening :-) … vi lever én gang … kan ikke gøre det om … så der skal også være plads til en dag i ny og næ med total inaktivitet med seriemarathon, slik og pizza :-) … I er super seje begge to og har haft en velfortjent veninde-hygge-dag :-)

  • Jeg lever på ingen måder efter 100/0 – slet, slet ikke og langt fra :D Men derfor vil jeg jo helst ikke friste folk unødigt hvis de forventer at komme ind til en sund opskrift ;)
   Og tusind tak søde Connie, det varmer at høre du synes det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *