Hvorfor jeg aldrig bliver modeblogger…

Zara leatherjacket Nike fitnessblogger

sundhed fitness blog

Mon ikke I kan regne ud hvilken modeblogger jeg har hentet al inspiration fra? ;) Ellers kan I lynhurtigt set det i dette indlæg hun har lavet her. Hun er min yndlings modeblogger og jeg synes hun tager de lækreste og smukkeste billeder og så er hun bare så pæn og kan få mig til at købe aaaalt muligt jeg slet ikke vidste jeg havde brug for, haha.. Kender I det? :)
Jeg duer simpelthen ikke til at være modeblogger og I kommer nok heller aldrig til at se et lignende indlæg hos mig igen :) Men udover de helt obvious grunde samt det faktum, at mode ift. hverdagstøj (sportstøj er en helt anden sag!) ikke interesserer mig specielt meget så er der én til grund til at jeg ikke duer til at være modeblogger:

fitness blog sundhed bedste Jep! Det er en par 2XU restitutionstights, som jeg har på indenunder mine jeans. Jeg går simpelthen så meget op i min træning, komfort osv., at jeg ikke kan undvære dem. Og det er altså ikke altid et helt kønt syn ;) Tights’ne er fantastiske at have på, har et lækkert design osv., men helt ærligt, så går de ikke sååå godt med en skjorte og almindeligt hverdagstøj, haha.. Så I kan jo nok se hvorfor jeg ikke kan rende rundt og tage modebilleder når jeg render rundt i dem hele tiden ;) Men de er heldigvis så tynde, at det ikke er et problem at have på under jeans :)
De får altså mine varmeste anbefalinger, men kom ikke bagefter og sig I ikke blev advaret om afhængighedseffekten ;)  I kan købe dem hos Fitnesspigen, hvor de koster 1300 kr.

2XU

//Restitutionstights’ne er modtaget som gave

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

13 thoughts on “Hvorfor jeg aldrig bliver modeblogger…

 1. Du er skøn Tine! Så dejligt nede på jorden :-)
  Men synes nu ellers du klarer det meget godt på modefronten! Ville da ikke skade med et lignende indlæg i ny og næ (restitutionstights eller ej).
  Rigtig god weekend til dig :-)

  • Sikken fantastisk kommentar at få, tusind tak – det varmer! :)
   Jeg bliver i min sikre bane, men det er rart at indlægget alligevel blev taget godt imod :)
   God påske :)

 2. Wow, jeg opdagede slet ikke at du havde tights på før det allersidste billede! Jeg synes bare du ser fashionable og lækker ud! :D
  Men det glæder mit eget (dovne) fitnesshjerte at se en styling som denne, jeg er nemlig blevet elendig til at iføre mig jeans! De strammer (lårmusklerne vokser) og er ikke behagelige.. desuden er det jo bare død praktisk at have tights på, en top i tasken og altid være klar til træning ;)
  Fra nu af hvis nogle kommenterer min mangel på mode i hverdagen, så henviser jeg til dette indlæg om at man sagtens kan være sporty og fashion samtidig! :D

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

 3. Pingback: (Work)outfit of the day #7 | FITinspiration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *